Minns allt.

Jag minns allting, hur allting såg ut.. Hur du såg ut... SÅ fort jag kom in innanför dörren där du låg så började tårana rinna... Åh vad jag grät när jag såg masken som du hade runt munnen.. den där masken som hjälpte dig att andas... Min pappa kunde inte ens andas själv.. Åh älskade pappa vad jag saknar dig! Åh vad jag önskar att jag inte hade haft en sådan här smärta...

Folk undrar hur jag känner när det gäller killar o massa annat göjjs, ärligt talat,, kom igen, vardagen är sådan här hos tjejer, man frågar hur man känner o hur saker o ting känns! Så det är inte så otroligt konstigt att man får frågan hur man känner för någon kille hit o dit.. O jag är ärlig när jag säger detta: Jag vet inte.. Hur ska man kunna känna så mkt mer än saknad o sorg när man väl tar fram det?

Jag menar, i några månader nu så har jag tryckt undan smärtan, den kom då o då men inte ofta för jag fokuserade på plugget. Jag var väl medveten om vad jag gjorde. O nu låter jag smärtan komma fram. O vet du vad? Det gör ont...

Ja, det är sant, jag vet inte hur jag känner för saker o ting. MEn en sak vet jag! Jag känner saknad, jag saknar pappa. Jag känner sorg, det gör ont. O jag känner ändå glädje över att Gud tog hand om honom! Hallelujah för det! Ja det vet jag verkligen! Resten vet jag inte.. o jag vet inte när jag kommer få känna mitt vanliga liv igen. Får se vad som händer. Men just nu så står jag här o känner att jag har fokus på pappa! MIN pappa<3

Ja, jag vet inte vad jag känner. That's the truth! That's how it is.
MEn allt förändras, precis som vinter, vår, sommar och höst. Men allt har sin tid. Pre 3:1.
Låt det ta tid..

(Tålamod är inte min bästa vän! :P )

Frid!

Miss u

I do miss u! Pappa.. jag önskar jag kunde få se dig, krama dig o prata med díg! Jag vet, jag kommer få träffa dig igen... men det är inte NU! Jag vill se dig nu..... Saknar dig! Älskar dig!


Att det kunde göra så här ont... det kunde jag inte ens föreställa mig! Vakna över att man gråter med en klump i halsen... Det var ord jag en gång hörde, ord som nu har blivit verklighet.

Det är som att leva i en mardröm!

pappa.



pappa, jag älskar dig! O jag saknar dig BIG TIME!

kan inte sova.. som vanlig. tänker på dig pappa! Saknar dig!<3



Frid.

4 månader.

I morgon är det 4 månader sedan du dog pappa.. det går så fort! Jag önskar nästan att jag kunde vara tillbaka på det där sjukhuset fast ändå inte... Jag menar, bara för att kunna få känna din hand tryckas mot min när du var orolig om jag var där eller inte.. Jag saknar dina "hej" o dina skämt! Jag saknar din närvaro ändå.. även allt som har hänt, även allt dumt du gjort så älskar jag dig pappa! 

Jag saknar dig och jag älskar dig pappa! <3

:'/



Frid.

Släktkort, pappas sida.


Längst upp ifrån vänster Farbror Kent sedan pappa Agne. Längst ned ifrån vänster, Faster inga-lill, Farmor Greta och Faster Gullan.
 

Farmor.. Jag var inte gammal när du försvann, men jag saknar dig! O jag önskar ändå att jag hade fått lära känna dig mer innan du gick bort! <3


Farfar! Du dog 10 år innan jag föddes. Önskade iaf att jag hade fått träffa dig, eller hade haft vetenskapen om att du hade träffat mig. :)


Pappa och Mamma<3 Hon var vacker, han var stilig! Det var och är mina föräldrar! Stolt*

Jag fick en skiva ifrån pappa några månader innan han gick bort. Det var släkt foton på den. Det är inte förens nu jag riktigt klarar av att kolla igenom den! Jag får se ett kort på farmor på första gången på väldigt länge! Jag märker verkligen att jag saknar den tiden då man var hos henne. Då man åt mat och gick runt och kollade på alla målningar som hon hade! I miss it!

Sedan kom jag till mamma o pappas bröloppsfoto.. jag har sett det förr och varje gång så börjar jag tänka per atumatik: Tänk om de fortfarande hade varit tillsammans. Tänk om pappa aldrig hade druckigt. Tänk om vi hade varit en vanlig familj... jag skulle verkligen viljat det! Men nu så har jag ett hål i mitt hjärta.. men jag vet att jag tänker ALDRIG låta mina barn få känna så här i deras hjärtan när de blir lika gammla som mig! Jag tänker inte gifta mig med en människa som jag kommer att skilja mig ifrån!

Men jag vet, det var inte pappas fel att det här hände. Inte heller mammas. Jag vet vem som är roten för allt ont här på jorden! Jag vet det, därför vill jag hålla mig till roten som är för allt gott. Jesus<3


Härmed säger en del utav denna fina släkt, God natt! :)

O btw, släktled kommer o går men Jesus består! ^^

Frid!

Farväl, på ÅTERSEENDE!

"Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl"

- Ur Långsamt farväl av Lisa Nilsson.

Lyssnade på denna låten o jag började tänka.. Är det verkligen ett långsamt farväl eller ett farväl för en tid för vi kommer att ses igen?
Jag menar inte död nu... det vet jag är på återseende när det gäller pappa! Ne jag tänker på vissa människor, vissa närma människor till mig som jag snart kommer flytta ifrån.. Kommer sakna er! Men tanken slog mig, är detta ett långsamt farväl eller ett farväl, på återseende!

Vem vet, får se vad Gud planerar åt en.

Men oavsätt om det är ett farväl eller återseende så har jag kommit på att vi ses ju! Dock kanske inte lika ofta som 3 ggr i veckan, som nu... men, kanske Nyhemsveckan, Youth eller Europakonferensen är platser o evengamang där vi kommer att ses igen!

Älskar er, mina underbara fina vänner! <3 Ni har hjärtan av Guld, glöm inte det! Låt inte någon utnyttja era hjärtan till att rota i en soptipp eller soppåse, för vet du vad? Man slänger inte en guldklimp i en soppåse eller på en soptipp!



O btw, jag har ju varit på balen o tagit studenten o allt sådant göjjs! :P Lägger ut lite bilder här under! ^^


Tåga med klassens tjejer! :) Kommer sakna er!

Studentfrukost, eller rättare sagt, champagne frukost! :)

Student kortege! :)

I centrum, Jag o Denise. :)

I Centrum :)

På flaket. Jag syns inte så jätte bra eftersom jag står bakom en björk :P

I festlokalen :)

I Festlokalen. Julia, Jag och Anton. :)

Jag o Leo gick tsm på balen :)

Jag, Leo, Becka och Felix åkte tsm dit :)

Jag o Becka :)

Jag, Becka o Malin på slottet :)

Massssssor utav studenter!! :D

Lite tråkigt med vattenstämplade insialer över hela fotot men så kan det va... Jag blev iaf erbjuden att bli fotograferad i ett enskillt foto, så så här blev det :)
 
Frid!

studenten...

Det bara närmar sig allt mer o mer.. Idag är det bara TVÅ DAGAR KVAR!?!?!?! det går fort!! Sjukligt fort! :o

Vill ändå att pappa skulle varit med. Fast samtidigt kan jag se att han har det mkt bättre nu när han slipper lida. På något sätt så ser jag det klarare nu, nu när sorjen börjar blekna lite mer... Men den kan lika gärna komma tillbaka igen.. har varit med om det förr! Det kommer i vågor :S

När jag skrev att jag önska att pappa skulle varit med så helt plötsligt såg jag pappa i huvudet på mig. Jag såg att ifall han skulle sitta där så såg jag hans hängande öga och att han satt ned, mager. I smärta.. Ja, jag inser nu att han har det bättre nu, i himelen! :)

Pappa, min älskade pappa! Vi ses snart igen!<3

Love You!

Frid.

ibland..

ibland önskar jag att jag var helt känslolös!
- Då slapp man gå på känslor, alltså göra saker för att man känner fört liksom.
- Man slapp tanken på hur smärtsamt det verkligen kommer att bli att lämna så många UNDERBARA vänner när man flyttar, ingen kan ersättas!
- Man slapp känna känslan hur det är att inte bli älskad, alltså gå vidare eller bli dumpad.
- Man slapp känna känslan att mista någon man älskar o bearbeta det situationen. Kan vara en nära vän, ens förälder eller pojk/flickvän.
- Man slapp känna känslan som kommer när man inte riktigt är nöjd med sig själv, sitt presterande eller utseende.
- Man slapp känna känslan att behöva bli sedd eller att andra ska tycka om en.
- Man slapp känna känslan som finns när man märker att flertal människor runt omkring en inte tycker om en.

Ahhh, man skulle missa en hel del jobbiga känslor!!!! Hade vart rätt gött... men o andra sidan så missar man ju de härliga känslorna som att vara glad, kär eller känslan som kommer när man har gjort något bra!

Ja du... känslor, det finns både gott o mindre gott med dem! Men samtidigt så är det skönt att veta att i himmelen så kommer det bara vara goa känslor, allt kommer vara perfekt! Det gillas! :)



1 kor 13:4-8 - Kärleken väg.
"Kärleken är tålig och mild, kärleken avundas inte, den skryter inte,
den är inte uppblåst, den uppför sig inte illa, den söker inte sitt,
den brusar inte upp,  den tillräknar inte det onda.
Den glädjer sig inte över orättfärigheten men har sin glädje i sanningen. Den fördrar allting, Den tror allting, den hoppas allting, den uthärdar allting. Kärleken upphör aldrig."

O vet du vad det bästa utav allting är? Jo, att Jesus ÄR kärlek! <3

Frid! :)

Don't you bring me down today.

Every day is so wonderful
And suddenly, i saw debris
Now and then, I get insecure
From all the pain, I'm so ashamed

I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down
So don't you bring me down today

To all your friends, you're delirious
So consumed in all your doom
Trying hard to fill the emptiness
The piece is gone left the puzzle undone
That's the way it is

You are beautiful no matter what they say
Words can't bring you down
You are beautiful in every single way
Yes, words can't bring you down
Don't you bring me down today...

No matter what we do
(no matter what we do)
No matter what they say
(no matter what they say)
When the sun is shining through
Then the clouds won't stay


And everywhere we go
(everywhere we go)
The sun won't always shine
(sun won't always shine)
But tomorrow will find a way
All the other times

'cause we are beautiful no matter what they say
Yes, words won't bring us down, oh no
We are beautiful in every single way
Yes, words can't bring us down
Don't you bring me down today

Don't you bring me down today
Don't you bring me down today


RSS 2.0