Framtiden!!!

Woho!! Jag är så uppspelt o glader!! framtiden ser jätte ljus ut o det är så sjukt spännande!! Dock kan jag inte berätta vad det är jag pratar om :P hehe, men men, jag ser iaf fram emot framtiden!! ^^

Dock tror jag att rätt många blir lite ledsna över detta,  men några andra blir nog rätt glada!! :D Ska bli så sjukt roligt!! :D :D LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

(dock kanske det tar upp till 1-3 månader innan jag kan säga vad det är ;) ojojo... Becca, NU HÅLLER DU TYST! xD )

Ja.. som ni märker är jag glad o längtar till framtiden ;) höhö.

FRID! :)

kläder.

Då har man varit o köpt lite kläder :) Det blev leggins, kavaj o en blå tunika/linne. Jag köpte också en ny eyeliner. :) Så det var mellan dags rea shoppingen o nu så sitter man här hemma o väntar på folk som ska komma hit så ska det vara en liten cellgrupps fest (Brorshans cellis) o då blire käk o en massa lekar :) Skoj!

Nee, ska väl gå o vara social :)


Frid!

frågor.

såååå många frågor, så lite svar :(

jag kan inte riktigt berätta vad som försegår i mitt huvud just nu, vilka tankar som kommer o går osv.. men tro mig, det är sjukt bra frågor som KRÄVER svar!!!!!

frid!

Dagens!

Familjen Kristensson hade glömt att de hade slängt den gamla julgransfoten till plastgranen förra året.. julen förstörd utan julgran, jo tack det är den verkligen! Så dottern gick runt o leta o leta o leta o nästan grät för att julen skulle bli förstör om de inte hade någon gran..! Mamman i familjen gick runt o tänkte, o tänkte o tänkte men hon kom på tillslut att de hade slängt den förra året.. o brodern i familjen susade gott i sin säng ovetande om julgransfoten o den stora traggedin om att julen är förstörd..
sedan, kl halv 2 på natten så, börjar Mamman o dottern tänka på om de skulle fixa en annan julgransfot... så fixade de o fixade o fixade o tillslut var julen räddad!! De hade en julgran.... o en röd drickaback som julgransfot! Funka fin fint! ;)
NU ÄR DET JUL IGEN, NU ÄR DET.... JUL IGEN!!!!


o btw, GOD JUL!!!!! :D

Frid :)

halloj!

I dag (eller igår beroende på hur man ser det :P) har jag städat lite grann i mitt rum, slått in alla (nästan, en kvar!) julklappar och sedan grovstädat köket (inte helt färdigt dock, har städat ut ett skåp, organiserat det, diskat, dammat lite här o där osv. Men jag har kvar moppning o damning :P )
I morgon blire städa, julpynta o baka o göra mat!! Julafton är snart här! Oboy oboy oboy! :P

btw, är det bara jag som fryser så sjukligt mkt så man skakar i hela kroppen??? DET ÄR SVIN KALLT!! :S

o jag kan inte sova... funderar på att fortsätta städa kl halv 1 på natten x)

Jaja, god natt ni som sover eller ska sova! :)

Frid! :)

julklapps utdelning!!

I dag så hade Ållebergsgymnasiet julavslutning så Ng tänkte göra, inte bara en utan 2 bibelutdelningar!! Det gick bra, det var roligt också! Efteråt skulle jag dra mig hemmet o jag o Leo tog sällskap en bit.
Precis när vi kom ut ur kyrkan så var det skräp överallt ifrån julklapparna! Så Leo började plocka upp, jag började hjälpa till o sedan när vi hade kommit halv vägs till Statiol så hade 4 biblar (julklappar) i handen som folk hade slängt i snön.
Så, vi gick till Statiol o slängde pappret o gick fram till kassörskan o sa:
- Vi tänkte att när vi ändå går förbi så kunde vi ge dig en julklapp!
Tjejen bakom disken hamnade seriöst i chock! Hon Blev jätte förvånad o stod där o bara glodde på oss o sedan sa hon:
- va..? Till mig?! :o
- Ja, till dig :)
- Oj, nemen Tack!! Verkligen!

Det var jätte roligt att göra henne glad över en bibel i ett paket! :D Plus så fick hon de andra 3 till att ge till kollegor eller någon nära. :)

Det var roligt! Ne, nu ska jag fortsätta virka!! ^^ Det är roligt! ^^


Frid! :)


Stolthet!!

Ja, jag måste bara säga att jag är stolt över mig själv!

Från början:
Jag fick nästan IG i syslöjd i 9:an o nästan MVG i träslöjd... tänk när mormor fick reda på detta... Hon som ÄLSKAR att sy o är JÄTTE duktig! Mamma är också duktig o jag är... kass! :P hehe.

MEn så idag så hade vi pyssel dag o jag hade verkligen INGEN aning om vad jag skulle pyssla med.. jag hade ingen insperation alls... vilket är konstigt eftersom jag är pysselmänniskan ut i fingertopparna!!! Men så kom jag på att Mia (min lärare) har börjat virka o jag har kollat några ggr på när hon gör det, vilket verkar vara jätte kul!!
Så jag frågade Mia om hon kunde visa mig, O FY VAD ROLIGT DET VAR!!!!

Så nu har den kassaste människan som inte kan handtera nål, tråd eller garn gjort en grytlapp o en mini korg! :D SKIT KUL! :D

sååå ja jag är rätt så stolt över mig själv ;) :P hehe :D

O btw, i morgon är det sista dagen i skolan för detta året o sista julavslutningen på ållebergs gymnasiet... Tryggheten har funnits i skolan o man har vetat vad man ska göra i flera år framåt..plugga. Men nu börjar tryggheten i skolan bli en dimma o man måste börja stå på egna ben.. Spännande, ja visst!! Men lite läskigt :S Jag undrar vart jag hamnar tillslut :)
Tänk om 10 år!! :o Lite wow!! Vart kommer jag då att vara?? I en kyrka som u-pastor, mkt troligt tänker vissa.. eller på ett behandlingshem, mkt troligt enligt andra. Men jag vill göra något som inte är lika trolig!! :P Jag är sådan, vill förvåna människor x) Men jag skulle nog vilja jobba med människor men jag skulle också vilja jobba med något pysselaktigt eller konst av något slag.. Det är ju också något jag brinner för, konst! Konstigt va? ;P

Jajja, nu är det Sov dax!!! :P Sov gott! :)


Frid!

Dagens!

Detta var då dagens händelse för mig!

(Kopierar från fb.)
så var man godis sugen, få skjuts till willys, glömmer plånboken i bilen som kör oskyldigt iväg... jag springer efter, jag ringer o springer o flaxar med armarna som om jag skulle börja flyga... jag är 5 meter bakom bilen i en korsning, bilen kör vidare... Jag får höra av en väldigt förvirrande o iaktagande kille i bilen bakom: Öhhh... vill du ha skjuts? Taxi???

måste bara säga det att jag har astma o det jobbigaste är att jag har ansträngnings astma... o på detta så är det 8 - grader ute o när det är kallt så drars lungorna ihop sig o det blir svårare att andas... KAN DU TÄNKA DIG MIN ANDNING EFTER JAG HAR SPRUNGIT SOM EN GALNING EFTER SARAH SOM ÄR BLIND,DÖV O HELT BORTA O SÅ SKA JAG FÖRSÖKA PRATA MED EN INVANDRARE ATT JAG INTE BEHÖVER SVART TAXI?!!!!! oboy... :P

vilken dag...!
HEL SKÖN! xD

Här hade ni blindstyret...

.. o här hade ni mig ;P Bjuder på den bilden!!!! :P

En hälsning till sarah,
du kan vara blind, döv o ha dåligt minne.
Du kan behöva karta för att hitta i falköping,
Du kan vara i din egna lilla värd o försvinna ifrån verkligheten.
(kan typ se in hur du hade det i bilen när jag sprang utanför som en galning.....
nynnar lite för dig själv, försöker hitta till gymnasiet och tänka på att det är fin snö som ligger på backen... harmoni alltså!)
MEN DU ÄR EN SJUKT BRA VÄN O SYSTER!!!!
De roligaste stunderna/minnerna har jag fått med dig
o de gångerna jag har mått dåligt har jag bara behövt säga några ord,
o du vet precis vad du ska säga för att jag ska få kämpa glöden tillbaka!
Du är otrolig o jag ser upp till dig!
Tack för alla dessa år av vänskap!
<3

Ne nu ska jag sova, god natt! :)
Frid!

Nu äre klippt, igen :P

Som ni vet så har jag funderat länge på att skaffa sidbena. Jag klarade inte av att hålla händerna i styr så nu är det minsan klippt!



Vad tkr du? :)
Roger såg knappt någon skillnad o mamma tyckte det var lika fint som förut x) JAH det blev bra det här då! :P hehe men men nu är det inte lika jobbigt med virveln iaf! :D Har ju en virvell på vänstra sida så det är därför jag satsar på sidbena där då :)

Frid! :)


here it comes.

Here it comes... yes, jag ska säga lite grejer som handlar om vad jag har gått egenom, inte mkt, men lite.

På den sista tiden har jag fått möta motstånd. Skit tufft, JA! Det har varit rätt mycket andliga grejer, ni kristna förstår nog lite mer vad jag pratar om här. Men det har kommit en hel del tankar om Jesus, gott o ont o svart o vitt. Väldigt mkt skit som inte stämmer. Djävuluns tunga är vass...! SKIT VASS! :( usch! Det är lätt att lyssna på saker som någon viskar i ens öra, t.o.m. saker som inte stämmer.

Igår gjorde jag också det som kanske många har väntat på, kanske bara jag. Jag tog mod till mig o pratade med pappa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Detta har jag tänkt på i så månda veckor! Jag hade ingen aning hur jag skulle säga ifrån min pappa för första gången. Jag har sagt ifrån 2 ggr, första gången var när jag verkligen inte orka lyssna på allt skitsnack som han sa om min bror o mor. o andra gången försökte jag berätta att han var alkoholist.... Inget av det gick särkillt bra så den här gången när jag skulle säga ALLT så hade jag ingen aning hur jag skulle göra!! 18, nästan 19 år o kan inte säga ifrån sin egen pappa..... lite skrämande!)

Iaf, jag ringde, det blev inte ett så värst långt samtal, men nu har jag tagit problemet över isen och det leder bara åt ett håll: Ingen kontakt.
Han sa att han inte ville att jag skulle ringa till honom mer. Så, efter jul eller nästa vecka innan julafton ska jag gå till honom säga några ord o lämna tillbaka hans nyckel. Med andra ord: Jag sätter ned foten o säger: DU ville inte ha kontakr, då ska du också veta att du inte kommer få någon mer kontakt.
SÅ OTROLIGT GÖTT!! men ändå mår man skit övert..... jag menar, han är ändå min så kallade pappa...

Detta har bla varit två utav de jobbiga problemen. Men pga alla jobbigheter så höll jag på att tappa fotfästet helt. Jag behövde helt klart öppna mig för någon o säga allt, någon Gudsfruktig person som förstod mig och gav mig Gudsfruktiga råd!
Som tur var så kom Sarah hem nu! Hon har jullov. Jag träffade henne igår. Jag berättade allt! Precis allt! Hon lyssnade, förstod, gav REJÄLA råd! (HALLELUJAH!) o sedan kändes det som så här: hon behöver inte säga något, jag vet att hon kommer att be. På något sätt kändes det som det! wow!

Iaf, idag har jag tagit nya tag! Jag har lytt Sarahs råd o på något sätt känns det bättre! Jag känner mig uppe o redo att slåss på salgfältet! GÖTT!

Så, Tack Sarah och.....

... VERKLIGEN JESUS!!!<3



Frid! =) 

hejsvejs.

Jag har kommit på ännu en sak, killar tkr om bilar -.-'' :P

Jaja, jag har sjukligt ont i halsen, önskar det kunde gå bort nu! Det vore gott! =) Ikv blire att vara hemma med mamma o julpynta osv, inte helt fel! =)

Sitter o lyssnar på Du är älskad! Sjukt bra låt! Gitarr spelet är inte helt fel säger jag bara!!! :D Wonderfull! :D

Ne, nu ska jag dra mig. Förlåt för att det inte har blivit så mkt blogg inlägg, har mest legat nerkurerad i täcket :P MEn nu börjar jag komma på benen igen! Så de så! :P :)



Frid! =)

sjuk.

har fått någon riktigt taskig influensa/förkyldning... t.o.m. så jobbig att jag inte har skrivit på min blogg..! oj då..

igår hade jag feber, ont i halsen, helt klart förkylld och hängig! Idag är jag bara hes, hängig, feber (som kommer o går) och hängig.. börjar bli bättre? :P =)

jag måste bara säga att jag önskar att så många beslut som jag har tagit, önskar jag att jag aldrig hade gjort. Om jag känner så nu, när jag är 18 bast... hur kommer jag då känna när jag är 25, 30, 50????

ja, jag är lite depp, för rätt mkt, så kalla mig Jonny Depp!

hej då!
Frid.

ojoj!

Så sjukt roligt har de här senaste dagarna varit! Har knappt hunnit blogga ser jag nu!
Lördagen har man varit lite "lekvärd" på Lusse natta! Det var rätt kul faktiskt! :)
Söndagen blev det röj o fest i en liten lägenhet på 3:de våning med klassen.
Dagens = Ållympiad = kanon kul + trött + ont i huvudet!

Livet asså! :D :P

Här kommer en liten bild på mig som troll (hela Bf = trollisar!! (A))


(utan säck :P )

orkar inte skriva så mkt mer om allt som har hänt :P Är för sjukligt trött för det!!!

Frid! :)

klippning

Ja, nu har jag önskat mig klippning hos en frisör i julklapp :P Hehe. Grejen är den att jag är rätt trött på min vanliga frisyr... den är rätt jobbig också med tanke på att jag måste platta den typ varje dag o så har man en virvel mitt allt också.......
Ja så nu har jag funderat färdigt, jag ska nog klipp mig så jag får sidbena! :) Har tänkt på det ett tag o nu så känner jag att det vore rätt nice! =)

Så här skulle jag vilja att mitt hår såg ut: (fast ha kvar mitt bruna hår då!:) )


Så nu ska jag låta min lugg växa i minst två veckor (till julafton) o sedan får vi se om jag får klippning i julklapp eller inte. Om jag inte får det så får jag väl klippa mig själv :P hehe

Intressant :P Men vad tycker du då? Klippa det till sidbena eller ha kvar min lugg? =)

Frid!

fråga..?

Jag har en fråga..
Om jag känner mig typ utbränd i både sinne o fysiskt pga plugg (även om det inte är jätte jätte farligt!!!! Det finns de som har de värre!) och är förkylld (nyser o mår skit i omgångar..) och jag går o lägger mig o dagen efter så vaknar jag inte förens 13???
Ja, frågan är, är det så att jag behövde sömnen så pass mkt att jag har blivit lat? eller behövde jag sömnen så pass mkt eftersom jag är sjuk och borde sjukskriva mig??...

tro mig, jag är verkligen inte glad över att sova så länge, men jag tror att det kan ha behövts för mig! men det är pinsamt! Eller hur?? Borde ta o skärpa mig kanske? .... nu kom den där pressen igen. SLUTA TÄNK BECCA!

Så många som säger det till mig att jag tar för mkt ansvar. Kanske är det så eftersom jag pluggar sent in på nätterna o går o lägger mig vid 4? Kanske är det så för att jag blir t.o.m. så trött av att vara i skolan o försöka anstränga mig så att jag stupar i sängen när jag kommer hem?
ja, kanske.. men vad ska jag göra åt det då??? Jag måste ju ta ansvar och jag måste angagera mig! Jag måste ha bra betyg och jag måste fixa skolan! Jag måste vara trevlig o på topp jämnt! Jag måste, precis som alla andra, städa och fixa disken 2 dagar i veckan. Jag måste ha empati med människor jämnt eftersom det är min natur, det är den jag är, även om det tar på mig! Jag måste tänka på pappa och försöka komma på en massa lösningar. Jag måste. Så är det. Det är bara att acceptera!

Så, om jag nu tar för mkt ansvar och känner mig lite halv utbränd o allt det där.. vad ska jag göra åt det då? Jag kan liksom inte göra något juhe... bara ta o fortsätta kämpa och plugga, städa o vara cellgrupps ledare. Om jag är trött och blir nere kan jag inte visa det hemma heller, det påverkar ju min familj negativit! Ne.. vad kan jag göra egentligen?

.... ja, jag är glad att jag har Jesus, seriöst! För när jag väl går till honom o ber om hjälp och när jag väl står framför honom så är det den enda gången jag känner frid. Det är den enda gången jag känner att allting släpps och jag mår bra.
Dock när jag väl går till skolan o jag måste ta upp den där plugg grejen igen, blir det än en gång att jag tar på mig för mkt.... vad ska jag göra?



frid!

ojojoj,

Åh vad trött jag är!!! I dag har det hänt mkt!

Började dagen med att åka buss till tandläkaren, helt ok! Jag är verkligen inte rädd för tandläkaren och det kan bero på att jag bara har haft ett enda hål ;) hehe.
I dag så hade jag tydligen fått tandsten pga att jag borstar tänderna med en vanlig tandborste... jag skulle tydligen ha en el- tandborste... men det är ok, det har vi ju hemma så det är ju bara att byta! :) Inget hål, förutom det lilla lilla hålet som jag har haft i 3 år :P No problemo!
Sedan blev det skolan, helt ok där med. Sedan hade jag o Daniel egen lektion med särskolan. Riktigt kul! Det var inte jätte jätte planerat utan lite "vad vill du göra?" vilket jag kände i efterhand att man kanske inte ska göra alla gånger pga vissa som har autism. Denna gången gick det bra! :)
Sedan blev det naturkunskap... rätt roligt men usch vad jobbigt det är att vara i a-huset.. får ont i huvudet pga möglet!!! Men men, inget man kan göra åt. Snart prov dessutom.. mkt nu! :(
Bussen hem, käka o sedan sov jag från typ 17 till 21, då kan man förstå att jag var trött!!
Sedan vid 22 började jag med ett stort bärg med disk som skulle diskas... oboy! Jag är färdig, nu! Från 22 - 01. så, jag är rätt trött nu med så det blir att säga: GOD NATT!! :P :)



Mitt i alla läxor, prov och saker som måste göras,
mitt i allt ansvar, ytlighet och teater,
så kollar jag upp mot Jesu kors,
säger några ord till honom,
får möta honom, få känna hans närvaro,
då njuter jag! Njuter av hans närvaro,
över livet och tanken på en hoppfull framtid!

Jag är glad över att jag få vara nära honom,
nära Jesus och få lägga allt,
precis allt,
i hans händer och veta att allt kommer att ordna sig.

Allt blir bra, för jag litar på min Gud!
Jag litar på Jesus!
Jag har bett om hjälp förr,
och jag har alltid fått hans hjälp!

På ett eller annat sätt,
så har allt blivit bra!
Varför ska han svika mig nu?
Nej, jag litar på min Gud!

Jag älskar honom,
för att han älskade mig först!<3


Fil 4:13
"Allt förmår jag i honom som ger mig kraft."

Frid! :)


Då så!

efter en hel dags sökande efter två st fritidskort så har man äntligen hittat två st!!! I morgon så blire att dra till gbg med Carro o köpa en massa julklappar!!! :) NICE! :)

nu ska jag ta reda på vad folket önskar sig bara x) haha



Frid! :)

...

Jag kommer att lämna.
Staden är ett minne blott.
Jag kommer inte börja om,
men jag kommer att fortsätta.

Men när jag lämnar,
är jag en fortsatt vän hos dig,
som du har kontakt med?
eller är jag bara ett minne?

När jag lämnar,
är jag ett minne från den tiden som var?
eller är jag ett minne,
som har funnits hos dig, 
t.o.m. innan jag försvann?

När jag lämnar,
kommer jag att sakna!
Dig, även om vi inte är nära vänner.
och Du som är min närmaste vän.

När jag har lämnat,
kommer du sakna mig då?

När andra har lämnat,
har du saknat dem då?

När du själv lämnar,
vem kommer du att sakna då?



Tack Jesus för att du aldrig lämnar mig!
Tack Jesus för att du alltid finns hos mig!
Tack Jesus för att du ser mitt hjärta,
du vet vem jag är, du vet vad jag vill.
Tack Jesus för att du har en plan för mig,
en plan som jag vet,
att du har format efter den jag är
och vad jag vill!
Jag älskar dig Jesus!<3



Frid. :)

DET SVÄNGER I LÄGRET!!

Woho, lyssnar på en hel skön låt just nu! Disney, det svänger i lägret! Tarzan låt med tuffs och tantor. HEL SKÖN!! :D

Igår satt jag upp till 4 o pluggade :P glömde av tiden i vanlig ordning! :/ Måste skärpa mig nu!!!! När jag väl börjar så pluggar man ju väldigt länge har jag lagt märke till, hmm :S
Jaja, I dag ska jag plugga till psykologi provet som vi har i morgon, oboy! Har ingen aning om något den här gången på provet :S SKÄRPNING BECCA!!!

O nu blev det en annan låt :P Jag är påväg - björnbröder! också helskön!!! Gitarrspelet är underbart! :D Ja, det finns en hel del sköna låtar. Det är liksom låvsång som är underbart o disney som jag bara kännar, UNDERBART!! :D blir så glad! :D

Yes, nu ska jag gå o vara lite social, för som vanligt är lägenheten full av människor. Ska äta kyckling klubbor o annat nu o vara social. Sedan när de åker ska jag sätta mig med psykologin!
Ha det gott!! :)



Frid! :)

förlåtelse.

Matteus 6:14-15: Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske Fader också förlåta er. Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er Fader förlåta era överträdelser.”
Matteus 18:21-22: "Då gick Petrus fram och frågade Jesus: Herre, hur många gånger skall min broder försynda sig mot mig och få min förlåtelse? Upp till sju gånger? Jesus sade till honom: Jag säger dig: Inte sju gånger utan sjuttio gånger sju."

Alla människor möter människor som man känner inom sig: UUUUSCH vilken jobbig människa! , Varför gör han/hon si och så?? , Jag kommer aldrig kunna förlåta honom/henne!
Tänk om! vad säger Jesus egentligen?
Jo han säger (precis som det står åvanför) att vi ska förlåta en människa 77 * 7 gånger!

Vad är förlåtelse då?
Jag skulle förklara det som att du glömmer det som har varit. Inte att du tänker så här: "Ja nu har jag helt glömt bort vad som hände och jag har helt suddat ut mitt minne!! Verkligen!"
NEj inte så! Det skulle aldrig gå för då skulle du inte ha något minne kvar. (knappt.)
Nej, det jag menar är att du kan kolla tillbaka på händelsen/ditt förflutna och känna i ditt hjärta: frid.
Ingen mer smärta över vad personen har gjort eller vad som har hänt. På så sätt kan du också gå vidare ifrån det!
Om du vill förlåta, har lyckats förlåta och sedan hänger kvar vid smärtan när du egentligen har gått vidare, då ljuger du för dig själv! Då vill du faktiskt inte förlåta! För vem vill hålla kvar vid smärta och samtidigt släppa taget om den? Vad ger det dig? förvirring? ja minst sagt!

Men varför ska vi förlåta?
som sagt:
Matteus 6:14-15: Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske Fader också förlåta er. Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er Fader förlåta era överträdelser.”

Så kom ihåg: ingen är perfekt! Alla gör misstag, alla gör fel! Alla syndar och alla gör dumma saker! Men då ska DU vara den som "vinner matchen" och tar steget o förlåter, ber för personen och visar kärlek till personen iaf. För ALLA KAN FÖRLÅTA!

Avslutar med ett bibel ord som är väldigt viktigt! Här talar Jesus till DIG!
Johannes 13:34-35: Ett nytt bud ger jag er: att ni skall älska varandra. Så som jag har älskat er skall också ni älska varandra. Alla skall förstå att ni är mina lärjungar om ni visar varandra kärlek."


Ett bra citat: "Han dog för mig, jag lever för honom!" <3

Frid! :)


:(

lägenheten är befolkad.. jag huvudvärk + feber... lyckat! verkligen.....


sjukt..!

Ja det är sjukt att man blir sjuk... typ så.

I morse var jag helt död kändes det som, kall svettades och mådde verkligen sjukt dåligt! Jag sjukanmälde mig o försökte somna igen, jag sov ifrån kl 7-13! Känns ändå som att jag inte har sovit ut.... hemskt!

Börjar bli lite bättre men jag känner mig fortfarande nere :(

jaja, ifår så var NG på hugget med att slå in "lite" julklappar!!! :D Det var riktigt roligt! Vi började väl runt 19.30 skulle jag tro och när kl 22 hade vi gjort hälften (tro mig, vi var snabba o gjort hälften på 2 timmar... ojoj)
Vi blev färdiga 23.50 :P men det var kul och riktigt gött att vi fixade allting igår o inte sparade lite o träffas en annan dag.
Så en än gång skrivet jag: BRA JOBBAT NY GENERATION! :D (Y)

ne, nu ska jag sova!
frid! :)

ja halloj!

Har hållit på med disken lite fram o tillbaka sedan 9.30 :P Pallar inte med det här... fast jag får skylla mig själv!! :P
Ska seriöst ge en diskmaskin till mamma i julklapp!! vore ju nått! ^^

Har tänkt lite på praktiken till våren nu då, funderar på om jag ska ta kontakt med LO snart o fråga om det finns möjlighet, rum och om det skulle funka! Det vore riktigt riktigt roligt!!
För er som är lite off på vad jag ska göra i praktiken (förhoppningsvis!!!) så ska jag jobba i Uppsala inom en kyrka som heter Livets Ord. L.O. (LO kan man också skriva....) har många olika hjälporganisationer för att hjälpa människor på olika sätt o i olika länder. En grej som jag vill inrikta mig mot är den sociala verksamheten inom LO!

Men om jag skulle jobba där då, vad gör jag då? Jo, jag kommer antagligen finnas till på gator o torg för att kanske prata med människor, dela ut kaffe, bullar, saft. (Alltså nattvandring som är en utav deras organisationer inom Soc arbeten.) Det finns andra organisationer inom sociala arbeten som ex Lördags Kul, Hjälp till hemlösa och socialt utslagna, barn i behov och intergration och arbetshjälp för flyktingar och nysvenskar. 

jaA du, detta kan bli intressant! Ska nog provskriva något till dem så får vi se om jag kan få hjälpa till! :D

God natt ! :)
P.s, varför ska vissa reagera BIG när en sak är så liten så det finns inte?? tänk om man stod inför ett problem så kanske anledningen varför man är arg på en annan hade aldrig hänt om ens egna val inte hade varit jätte dumma...? varför ska man då 1, bli arg? o 2, överreagera på det då? :S hmmm...just wondering? d.s

Frid! :) 

Biblan!

Sitter på bibloteket och ska snart börja plugga lite... är jätte trött men har hur mkt som helst att plugga igen och plugga över huvudtaget.. BLÄ!
jaja, bättre att sitta här och få något gjort än att jag inte gör något alls! Går nog härifrån runt 18.30- 19.00, då blire att ställa sig o diska -.-''

JAG ÄR TRÖTT!!!! :(


Ha det bäst! :)

Frid!

RSS 2.0