Music.


"Because Of You"

av kelly clarkson.


I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I try my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

bra låt men säger bara en sak:
Mitt hjärta var krossat, nu är det helt. Helt för Jesus kan hela alla sår<3

fridens.

Låt text.

Vi har verkligen kommit fram till en låt som vi ska ha den 8 mars på pappas begravning. Det var samma youtube klipp som jag la ut för några dagar sedan. Texter går så här, och den betyder mkt för mig!

Livet kan vara vacker som en soluppgång,
Där himlen är fri från varje moln.
Men plötsligt som en blixt ifrån en himmel klar,
Det känns som en iskall vind.

Alla har vi haft någon som vi hållit av,
Som varit en del av våra liv.
Och den som var vår älskade,
Vår bästa vän, finns inte längre kvar.

Jag har en tro som ger mig tröst och styrka,
Att vi ska ses igen när tiden tagit slut.
Trots att skiljas var så svårt,
Så vet jag att du lever i ett ljus,
I det hemmet som vi kallar Faderns hus.

Jag har ett hopp,
Som jag kan lita på.
Jag vet att det bär mig när jag dör,
Att bortom livet.
Så finns en annan dimension,
Det är min säkra tro.

Gud är nog större än vad vi kan förstå,
Vi kan bara ana vem han är
Trotts alla frågor som vi har,
Och inga svar, han är den som han är.

Jag har en tro..

Vi måste lära oss,
Att det liv vi fått,
Är några korta år,
Som snabbt försvinner bort.

Själen som vi har,
Lever alltid kvar.
Den kan aldrig dö bort,
som den kropp vi fått,
Den får leva för evigt hos Gud!

Jag har en tro..


Amen!!! :)


hej!

Livet leker,

Se luffarn som går där på vägen...

Gudstjänst i morgon,

Se luffarn som är Guds lille fyr..

Jag är trött,

någonting med äventyr..

God natt!



Jag vet inte.. men typ,, bara typ.. så måste det vart något i de där chockladbollarna.. lita inte på isa! :S men HEJ! :D Jag är på topp och sjunger på JAG ÄR FRIIIIIIIIIIII SOM EN FÅGEL!! riktigt skön låt!! men det tycker tydligen inte de andra.. inte efter typo den 70 11 gången :P Men broshan är på! :D häääärligt! MEn han har inte hört den 70 11 gånger ifrån en hes liten tösabit som mig!! MOHAHAH!! xD

jag är trött... borta.. finito.. lite så där död.. HEJ!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Fridens!

dödsanons.



i morgon kommer denna dödsanons att visas i tidningen...

fridens.

förvirrad.

jag önskar jag kunde sätta ord på den här känslan! MEn jag kan inte! Det går inte.. jag förstår inte!

ena sekunden är jag glad att han blev frälst, andra sekunden känner jag en frid i att han inte känner någon smärta och tredje sekunden känner jag en så otoligt konstigg känsla i att komma ihåg bilden på hans ansikte o komma ihåg hur det kändes när han dog! o efter det så känner jag en annan konstig känsla att jag sörjer något jag inte kan sörja, en pappa..

jag älskar pappa, jag saknar honom, men varför? Jag kände honom knappt?! Hur ska jag kunna sörja någon jag inte kände men ändå kände.. jag är såååå förvirrad!! När folk frågar hur det går med mig så säger jag att det går bra... men i själva verket fattar jag inte o jag vet inte! Vad är det som har hänt? vad sörjer jag för något? sörjer jag ens?

jag känner mig så förvirrad! jag vet inte ens om jag vill vara hemma, eller åka någonstans. Jag vet inte om jag vill prata eller inte.. jag vet inte heller om jag vill gå till skolan men jag vet att jag vill... jag förstår inte!!! Hela mitt huvud är upp o ned!!!!!!

Jesus<3333333333333333333333333333333333333333333 hjälp mig!

..



"och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer, och ingen sorg och ingen klagan och ingen smärta skall finnas mer. Ty det som en gång var är borta." Upp 21:4

Du har det bra nu pappa!<3

Fridens.

..

för några år sedan så var jag o roger hemma hos pappa.. det var sommar och jag fick låna ett par mer bekväma byxor utav pappa. stora, gröna byxor.. jag tog på mig dem och sedan tog jag med dem hem o lämnade aldrig tillbaka dem.

Nu tar jag på mig dem och en tjock o stor tröjja och lägger mig i sängen o ska försöka sova lite grann.. så obegripligt.. jag hamnade först i chock, sedan i reaktion och nu i chock igen.. är det möjligt? :S jag vill verkligen bara reagera någon gång, få gråta utan att det är något som håller tillbaka det och jag vill bara få sörja.. men jag kan inte.. jag vet inte vad jag sörjer eftersom jag förstår inte.. vad har hänt? :S

på ett sätt förstår jag.. på ett annat sätt förstår jag inte..

men ska försöka sova nu som sagt..

Tack Jesus för att du frälste pappa och du håller min själ o ande o du vet precis vad du gör o varför jag inte klarar av att gråta,. jag vet att du beskyddar mig från en stor bomb av sorg! Tack Jesus för att jag har dig, min älskade Jesus!!<3

fridens!


pappa<3

pappa, älskade pappa! Må du vila i frid nu! Jag älskar dig så!! Gud gav mig ett helande i mitt hjärta innan jag visste att du skulle dö, jag har förlåtit dig! <3 Ärligt och öppet har jag förlåtit dig för allting du gjorde mot mig, men du ska veta att jag älskar dig! O jag vet att du älskar mig också!!

Jag låg bredvid dig i flera dagar, jag höll din hand och när jag var påväg att somna så tryckte du och jag tryckte tillbaka! När jag sa att jag älskade dig så tryckte du, du visade att du älskade mig tillbaka. Du kunde inte röra dig de sista 24 timmarna och du kunde inte trycka min hand men jag vet pappa att du mår bättre nu! <3

Jag kommer aldrig glömma när du såg mig läsa bibel för dig och mamma stod och bad för dig, du hade tagit emot Gud men jag tror inte att du förstod att vi älskade dig så mkt! Du fick bevis på att jag hade förlåtit dig när jag satt där dag ut och dag in. Jag minns att du vände ditt huvud mot mig och jag såg dina tårögda ögon! Ett tack, ett hopp, kärlek. Du sa så mkt genom dina ögon pappa!<3 Jag glömmer det aldrig!

Den sista minuten du hade i livet tog jag din hand och min tumme kom på en blodåder, jag kände ditt hjärta pappa. Jag kände det slå! Sedan gav det vika och det slutade slå, jag kände det. jag sa: -"nu..." och mamma o faster ingalill sa ja, nu.
Du var kritvit i ansiktet och klar blå om öronen och händerna.. Jag är glad att det var hjärtat som gav vika så att du slapp att kvävas ihjäl vaken.. pappa, jag kommer att sakna dig!<3 Men jag vet att du är hos Jesus nu!<3

Roger hittade en sång på youtube som är så klockren, allting stämmer in på hur jag känner! Låten ger mig ord just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=JqqyGlz45CM

R.I.P Pappa, Agne Kristensson!<3 Jag kommer aldrig glömma dig, jag kommer aldrig sluta att älska dig och jag kommer aldrig sluta tacka Gud för att han frälste dig!!!!! Älskar dig Pappa!<3

Frid.

skit dag...

orkar inte skriva om det som är mest jobbigt men jag säger bara: Pappa, sett en film om en pappa som är alkoholist och flashback.

hmm.. det är så sjukt mkt mer och jag känner inte att jag kan prata om allting, eller rättare sagt jag kan inte prata om något om det.. :/ Jaja, det jag tänkte säga var iaf att det har varit ändå rätt nice i dag med tanke på att jag fick veta på mitt betyg i psykologi a..

Jösses, jag har verkligen kämpat med det där. JAg trodde ifrån början att jag kommer lätt få MVG men sedan så började jag kursen o såg att det var SKIT SVÅRT!! Jag fattade knappt något.. Jag har inte gjort alla prov och det var verkligen svårt med inlämningarna som jag satt med i flera veckor!! SKIT SVÅRT!! så jag trodde verkligen jag skulle få IG.. sedan fick jag veta betyget idag.. vet ni vad jag fick??? MVG???? :o CHOCK!!! :o

jaja, det är nice. Typ det 7:de MVG:t om jag får skryta lite si så där ;) :P men nu ska jag nog spela lite gitarr.. Tror det kan bli lite bättre då! :)

Fridens! :)

Tjo hej! ^^

hmm.. skriver bara en liten mening om en tanke:
Ibland är det inte som man tror att det är. Men samtidigt kan det vara som man tror att det kan vara, men att man blir osäker på att om det kan vara som man tror att det kan vara pga att det är för bra för att vara sant.


Ja, det var en tanke det... Iaf. Idag har jag varit på Gudstjänst. RIKTIGT nice!! Hur bra som helst! Åhh, ne jag kan inte förstå varför saker o ting ligger ivägen för människor för att de ska kunna bli frälsta! Asså, jag menar, om du kanske är en människa som inte är kristen och så säger jag: Varför är du inte kristen för? O du svara: Ne men jag har detta o detta i mitt förfluta om att en människa som var kristen gjorde något dumt.. el något sådant. (Btw, kristen som okristen, ingen är perfekt.)
Jag menar, varför ska DET vara anledningen till att du inte ska söka GUD?? Jag menar, Gud är mkt mkt mkt mkt större än du tror!! Varför INTE söka JESUS???? DU MISSAR NÅGOT HÄR!!!!

Jaja, sedan på dagen så har jag bara vilat o nu ska jag dra o se på fotboll! :) Kommer bli nice! :)

Vi höres!


(saknar sommaren!)

Fridens! :)


TjoHej!

Har inte så mkt att skriva, men jag säger la godnatt! :P

God natt! :P

Fridens.

pappa.

Jag är så otrolig tacksam för så mkt! Den här dagen har verkligen varit toppen! (tack JEsus!<3)
Men just nu öppnade jag den där kalendern och såg det där kortet på mig, ett år gammal, och dig. Jag sitter i ditt knä och förstår ingenting, vaddå? sjunga? fylla år? .. Kan verkligen se det i mina ögon och munnen som är öppen av häpnad förtydligar bara den känslan.

Tro mig, även hur besviken jag än är på dig så värker mitt hjärta av att se att på bilden var du inte lika sliten som nu. Det skaver i hjärtat av att veta att du går på en väg som är fylld av skit.

Åh Jesus, skapa i mig en längtan av att vilja hjälpa han som har svikit mig så otroligt mkt!


(en annan bild. Den här ler jag ändå på.)

Pappa, jag tänker på dig.

frid.

Tacksam!

Jag är så otroligt tacksam att jag har Gud! Han leder mig på rätta vägar! Men jag är också tacksam för att jag har så otroligt fina människor runt omkring mig!<3

Ni hjälper mig när jag har det svårt o finns där för mig, tack!<3


När man var liten var man inte stor!

Fridens.

inte ok!!!

Du som person är ju inte perfekt eller hur? Jag menar, någon gång kanske du har skrikit åt någon, sagt något litet som är lite dumt o det blir fel eller att du råkar göra fel ibland, right?
Men visst är det så att där kan man ta ALLA människor över en o samma kant? Jag menar, du gör fel, jag gör fel, din mamma/pappa gör fel, dina syskon gör också fel, right?
Så tänk om ditt syskon skulle göra något som är lite fel enligt dig eller någon annan, skulle det vara en suprise att det blir fel någon gång? ne. Möjligtvist pinsamt för det är ditt egna syskon som gör fel o du känner dig utpekad. (inte för att jag har kännt så där så värst många gånger eftersom jag tänker att det min bror gör eller mamma gör, gör min bror/mamma och inte jag. Om det blir pinsamt för någon över att brorsha gör fel så är det väl han då.)

Men som sagt, om ditt syskon eller kanske t.o.m. mamma o pappa gör fel någon gång, så är det ju inte en överaskning att de kan göra felsteg? Eller hur?
Men visst är det SKIT jobbigt om dina VÄNNER kommer o snackar skit om ditt syskon/mamma/pappa till dig????!!!
Jag tror säkert att du inte skulle acceptera det. O DET GÖR INTE JAG HELLER!!!

Det är så sjukt många som tar mig o min bror över samma kant! Om min bror tycker något så ska jag tydligen tycka samma sak.. SKIT SNACK! lägg ned! Jag är en egen individ, jag tycker som jag gör o det kanske inte alls är vad som min bror eller mamma tycker! o jag handlar som jag gör o det kanske inte alls är som min mamma eller brorsha handlar....
åhh... tkr synd om tvillingar asså! Tänker på Carro o lollo som JÄMT blir klassad som EN person? Hallå, de är TVÅ individer!!! De kan olika mycket eftersom de är TVÅ individer och de tycker olika eftersom de är TVÅ individer!!!

Åh! Vad arg jag blir!! Jag menar, jag är också en individ! Det finns INGEN som är som jag, o jag o min bror är inte samma person! Vi har inte samma tänkande eller sätt att göra saker på! Så sluta upp med det där!

O jag blir ännu argare på att folk tror att de kan säga vad som helst om min bror till MIG av alla människor?? Ne, lägg ned! Jag tror inte du skulle vilja få prata med någon som snackar en massa gojja till skit om ditt egen syskon! Jag menar, jag kan med säkerhet säga att min bror gör lika mycket fel som du! O dina fel får jag inte höra om för att..? Jo jag kanske INTE VILL LYSSNA PÅ SKITSNACK! Tycker det är FEL o FULT o bara DÅLIGT rent ut sagt!!
Om du har något emot någon så håll tyst eller gå till personen ifråga o säg det ist för att snacka en massa skit om någon till någon annan! Det SÅRAR ENDAS o det sprider ENDAST NEGATIVITET runt om kring DIG SJÄLV o ANDRA!
O har du sagt vad du tkr o tänker till den personen som du tkr har gjort fel, SÅ LÄMNA DET SEDAN!! Gå inte runt o snacka massa skit om en annan människa som du redan har pratat med!

JAg vet själv hur det är, jag pratade med en människa för några månader sedan som jag tyckte gjorde fel o det blev bara värre, MEN INTE GÅR JAG RUNT ÄN I DAG O TYCKER ATT DEN PERSONEN ÄR EN SKITSTÖVEL O SNACKAR EN MASSA SKIT OM HAN/HON????!!!!!

åhh.. Ne! helt enkelt: LÄGG NED!!!

Sry att jag blir så arg, det är verkligen inte ofta JAG blir arg men i detta ämnet så blir jag arg för så uppför man sig inte! O tro mig, jag brukar JÄMT säga ifrån om någon snackar om min brorsha eller mamma till mig! Jag tycker inte det är okej! Possitivt är okej, men negativt är bara.. GAH!! INTE OK!
Tro mig, om du vill ha mig som vän o behålla mig som vän så går du inte runt o snacka en massa gojja/skitsnack! Speciellt inte om min familj!

Gå i frid!


biblotek...

Ja, nu sitter man på f-husets biblotek.. vilket jag har gjort hela dagen :P höhö. Har skrivit en psykologi inlämning o så har jag suttit lite med religionen vilket var jobbigt.. är trött!! :P Ska nog hem nu! ^^ Inte helt fel! ^^

Nepp, ska nog dra mig. :P



btw.. DET ÄR GRYMT KALLT HÄR!! :o

Fridens! ^^

Är glad!!! :D

Seriöst! Om du inte är kristen.. så bli det!! ;)
Jesus finns! Believe me!!! Love him!! :D Fick möta honom JÄTTE starkt igår!! Jag bara grät över människor, jag kände en kärlek till hela min församling o jag bad för dem. Jag grät så otroligt för man ser att det finns kristna i kyrkan som inte tar sin personliga andakt (p.a) o ber o verkligen lär känna Jesus utan bara går till en byggnad några ggr i veckan.. :(
Men Gud bara föll! Underbart när han gör så!! :D Han bara föll över mig o det var SÅÅÅ otroligt!! OTROLIGT!! :D

Så, ja Gud finns! Ja, gå o bli kristen! Ja, offra tid till honom O JA HAN ÄLSKAR DIG!!! :D :D

Åhh vad glad jag är! ^^  :D Wohooo!!!

haha iaf, så är jag i skolan o skasätta igång o plugga men gårdagen sitter i så otroligt! :D Det är så gött! Wow!! (Y) I'm happy!! :D


Love you Lord Jesus!!<3

Friiiidens!

RSS 2.0