dagens.

blir så trött på människor som börjar säga till en att man är tråkig och att man borde va som alla andra? tack så mkt... 

blir så trött på det här...! jaja, sånt är livet!

Idag hade jag utveckligns samtal! Det verkar gå bra! Hitils har jag 8 satta G:n, 3 satta VG:n och 5 satta MVG:n sedan har jag religion, svenska B, Fritidsverksamget och firidens betydelse, sakapande verksamhet och projektarbetet som kommer bli högre betyg än g vad det såg ut som! :) Svenska B sa min lärare att jag skulle satsa på MVG eftersom det är "min kurs" :P hehe, Kul! :) Så jag är nöjd!!
Dock så är jag orolig för Samhällen..... kanske g... usch, KANSKE!! don't like! Sedan blir det svårt med psykologin (WHAT?!) och arbetsmiljö och säkerhet:en men men, det fixar sig! :)

Så jag kan glädja mig i detta!! :)

Detta var min dag så att säga :P Ha det gott! :)
Frid! :)

O, btw, kan ju säga att innan jag blev frälst/kristen för cirka 3,5 år sedan så hade jag typ 4 IG:en och resten nästan precis G.
Detta var alltså på kyrkerör, sedan bytte jag till centralskolan pga mobbnigen. Efter ett år på central hade jag fortfarande sträck o G:n o grejer. Sedan kom Jesus in i mitt liv o tog bort mobbningen i mitt liv PLUS så hjälpte han mig att förstå allting i skolan så att jag gick ut 9:an med 6 st VG:n!!!
Efter det så vägledde han mig till Bf som faktiskt är ett svårt program där det gäller att tänka pedagogiskt och utvecklas som person och kunna utveckla andra människor, alltså lära ut. Så nu så ökar mina betyg än mer mot MVG tack vare att Jesus hjälper mig! Och det är helt otroligt att jag har så bra betyg som jag har när lärare (under hela min skolgång) har sagt att jag inte ens kommer komma till gymnasiet pga min dåliga kompetens.
Detta är ett mirakel för mig o som har hänt i mitt liv så jag säger bara: Thank You JESUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Så än en gång, Frid! :)

back in the days.

Ibland, som nu, så kan man kolla tillbaka något år eller så o se hur bra man egentligen hade det. Jag har det bra just nu också, det är inte det! Det är bara det att man glömmer så lätt att uppskatta stunden! Åh, jag måste bli bättre på det där!!! Att uppskatta stunden som den är!!!

Jag har tänkt på det, tänk om jag kunde gå tillbaka i tiden och göra något annurlunda. Hur hade framtiden sett ut då? (alltså nuet.) Om jag kanske hade sagt en mening lite annurlunda fast menat samma sak, eller tagit det lugnt och inte gjort förhastade handlingar, vad hade hänt sedan då? Jag skulle nästan tro att något bättre hade hänt än det som hände då..

Ett "ex" är:
Jag minns mitt handlande förra sommaren. Det var nog inte det bästa! Inget jätte allvarligt! Men jag sårade människor. Jag vet att jag aldrig skulle ha gjort så, jag trodde inte ens det om mig själv! Jag vet att idag så är allting lugnt! De två som jag sårade har jag pratat med o blivit förlåten. Ena som också sårade mig hade kommit till insikt vad den personen också hade gjort för fel o sa förlåt till mig.
Men tänk om vi alla hade handlat annurlunda då, tänk om man hade uppskattat stunderna där och då och också tagit det lugnt! Kom man till en frågeställning kunde jag faktiskt ha stannat upp och tänk efter, vad vill jag egentligen? Vill jag det här eller vill jag det andra??
Ibland funderar jag på varför jag först valde "det här" och sedan valde "det andra" och sedan "det här" fast med en annan person. Kunde jag inte ha valt "det andra" och sedan "det andra?" typ.. Eller "det här" och sedan "det andra"? Varför gjorde jag så halv dåliga och dåliga beslut?

Det är nog frågor alla ställs för och undrar över men man kan inte vända tillbaka tiden och ändra på det! hur man än försöker!! Det som är gjort är gjort och det har förändrat allt! That's it! Men vad kan man göra åt det då? Jo det alla säger och som vissa har som tale sätt: Lär dig av dina misstag.
Sant men jag lägger till en sak/en mening:
"The past is gone, time to move on."



Frid! :)

döda blir till liv.....

(I detta inlägg kommer jag prata om en person men jag vill inte använda namnet på personen så jag skriver x ist för namnet.. hoppas det är ok!)

Usch, det är inte alls kul det här! Jag känner en person som gick bort för något år sedan. Han var min lärare och jag hade många prat stunder med honom. Tyvärr gick han bort i cancer...

Det jobbigaste med det här är inte att se hur många som sörjer för honom (det är jobbigt men inte det jobbigaste.) utan det jobbigaste är när man går någonstans och ser en person cykla. Den här personen ser precis ut som X!! Skrämande! Jag tror på en sekund att det verkligen är X men kommer på att han är död....
Jag kan vara ute och gå och sedan hör jag en annan person prata med en annan.. Exakt samma röst som X hade och jag vänder mig ivrigt om och ser att det inte är X... självklart är det inte X men det är skrämande vad lik rösten var!

I dag hände samma sak.. jag var ute och gick i stan och tog lite kort på det fina juldekoreringen som är i stan. Efter ett tag gick jag in i en affär och gick o kollade lite, sedan hör jag den där rösten! Det är så skrämande likt så det är inte klokt!! Jag vänder mig ivrigt om igen och ser inte ansiktet men den här ggn ser personen exakt lika dan ut som X, samma kropps form. Jag kollar och kollar och vill bara att personen ska vända sig om!
Efter ett tag gör han det, det är inte X, som vanligt! Men denna ggn var t.o.m. ansiktet väldigt likt X.....

Varje gång det händer tänker jag på de som djup sörjer X och jag tänker: Tänk om X aldrig hade dött! Tänk om världen inte hade varit så orättvist, då hade de som djupt sörjer mått bra och levt ett vanligt liv. Jag önskar nog samma önskan som dem egentligen, att X ska komma tillbaka. Sätta ljus på tillvaron i deras liv.
Det enda jag kan göra är att be för dem, att de ska må bra och att de ska få kraft ifrån Herren att klara av att gå vidare...

Jag avslutar nog detta inlägg med ett bibelord jag alltid tänker på i sådana här siuvationer:
Jesaja 55:8-9
"Mina tankar är inte era tankar, och era vägar är inte mina vägar, säger Herren. Nej, så mycket som himlen är högre än jorden, så mycket är mina vägar högre än era vägar och mina tankar högre än era tankar."

Frid!

JESUS!!! <3

I dag kom religions läraren in med 3 st kassar fulla med biblar, ger oss 4 olika uppgifter o vi måste leta i bibeln för att hitta svar!!! :D FY vad underbart det är att bevittna detta! :D Sjukt kul! Dock kände jag att jag var en av få som tog uppgifterna på allvar så jag gick ut och sedan kom religions läraren ut o vi disskuterade lite. SJUKT KUL! :D Älskar verkligen detta, disskutera bibeln, normer inom kyrkan och olika kulterer och jämnföra olika religioner! Så otroligt för ju mer man disskuterar detta så märker man att allting utgår ifrån samma punkt. Jedendommen, Gud skapar värden! Tänk det är den enda religionen som det står att Gud skapar världen! coolt!

jaa, det är verkligen intressant mer religion, det har jag alltid tyckt! Det är intressant hur andra ser på olika saker och ting men även om man kan lyssna och vara fårståndelig, pröva och så ska man ändå vara väldigt säker och fast vid vad man själv står! Det är så jag är som person iaf! :) Jag säger verkligen inte emot att lyssna på någon som tror på ett annat sätt, ex är Budist men jag skulle inte prova på att söka av hela mitt hjärta en annan Gud. Nej, Herren Jesus är mitt allt endast han är värdigt mitt hjärta! <3
Sedan så skulle jag kanske vilja pröva på att äta som dem eller forska i deras kultur för sånt är jag intresserad utav! Men man känner ju vad som är ok och vad som inte är det så det man läser/hör/funderar på att pröva på ska man fråga Jesus innan om det är ok för jag vill inte vända min Gud ryggen åt, det är han verkligen inte värd! Så mkt som han har gjort för mig o så mkt som han älskar mig o så går jag bara o vänder ryggen åt honom o gör som jag vill? Nej tack du! hehe.

Ne nu ska jag göra min religions uppg! :D Ska läsa kap 5-7 i matteus evangeliet (bergspredikan) och disskutera om man verkligen kan nå upp till vad Jesus säger. Nice!!!! :D


I love you Jesus<3 <3 <3 <3 Kan inte beskriva min kärlek till dig men du ser mitt hjärta och jag är så glad över!!! Ingen är som du Fader! Ingen kan jämnföras med dig!<3 Din kärlek är oändlig, nådig och det allra bästa som finns! Ingen kan jämnföras med dig Jesus!<3

Hallelujah,
Hallelujah! Vänner, mitt hjärta är fullt! Jag har sökt kärlek på många olika sätt genom några år men inget har fyllt mitt hjärta. Jag lovar dig, INGEN/INGET kunde fylla mitt hjärta som han, Jesus! <3 Jag är mätt och belåten, mer än vad jag kunde äns tro att jag kunde bli och jag är mer mätt än vad jag förtjänar! Jag, simpel människa, liten som en myra, förtjänar inte ens Jesu kärlek, men jag får den ändå?!?! TACK JESUS!<3
Ta ett steg av hela ditt hjärta till Jesus så lovar jag att han kommer ta ett steg till dig! Det var så jag fick lära känna Jesus och det är helt otroligt vilket liv jag har fått! Helt otroligt! En oändlig kärlek, en otrolig kärlek, en obeskrivlig kärlek väntar på dig.
Även om livet är svårt så hjälper det inte att du sitter där och inte gör något. Ta ett steg till honom och han kommer att närma sig dig! Även om det är svårt, så är det han som ger den trötte kraft! Allt som behövs är ditt insiativ intagande, ditt steg till Jesus! <3

Frid! :)

komplimanger!

Det är inte klokt vad glad man blir av komplimanger!!! ett ex är bara nu när jag har blivit brunett, det är så sjukligt många som kommer fram och tycker det är fint och säger hur mkt jag passar i det. TACK!! Det är så uppmuntrande att höra! Verkligen! :D

Känner att om alla skulle ge 5 komplimanger, som man verkligen menar, till 5 olika personer varje dag. Wow vad glödje man skulle sprida då! Och tänk hur speciella alla skulle känna sig! Ja, men tänk dig själv få höra ifrån någon som verkligen mer det: Du är så bra!
eller någon som skulle säga: du är en sådan person som verkligen bryr dig och som hjälper!
eller: du är så fin!
eller: du har så fint hår!!! Det är så vackert!

Tänk dig, vad glad man skulle bli! Iaf gladare än vad man var innan! :P :)

Ska nog börja med något sådant! :D Vore inte helt fel att sprida lite x:tra glädje runt omkring en! :)

Frid! :)

glömska? :P

hehe, det är detta som händer när folk är lite glömska och glömmer kläder :P haha.


Becca prövar xD

Maddes halsduk och Sarahs mössa x)

Frid! :)

O btw!!!

O, glömde nästan!! GLAD FÖRSTA ADVENT!!! :D Nu är det jul!!! :D


Bjuder på en bild :P

Frid! :)

SNÖÖÖÖ!

Ni som bad om snö att det skulle bli en vit jul i år, checka bönesvar!!



Tro mig, det är så här vitt!! Jag har inte ens gjort något med fotoshop (eftersom jag inte ens har det så xD )
Glöm inte att tacka Herren för bönesvar nu!!! :D

btw, jag är väldigt glad över att det inte är så där kallt iaf!! :D Då är snön helt ok bara det inte blir kallt! ^^


Frid! :)


tankar.

Finns en hel del tankar runt mig just nu faktiskt. På allt möjligt!! Framtiden, pappa osv.. Inte konstigt att man borde ta varenda tanke till fåna och lägga in de i olika register, papperskorgen, predikningar, framtidsplaner med the big L! (lord.) och annat konstigt :P Jag menar, det är ju så som Stefan säger, ta varje tanke till fånga! (sedan säger Gud det med via bibeln :P ) Men det är sunt och bra, jag menar, har du flera dåliga tankar o sitter o tänker negativt så det bara smäller om det så blir du en negativ person. Du blir arg osv. Det påverkar dig!

Så, jag kanske borde ta varje tanke till fånga o veta vadjag ska göra av alla dessa tankar! :P
Men nu, nu blire sängen! :)


(sover.. :P )

Natti!
Frid! :)

Dröm!

Jag har drömt 3 olika drömar med samma innebörd 3 nätter i rad.. De var fina drömmar så sett men det var ändå HEMSKT! Helt fel tid att drömma. 

jaja, just nu sitter jag vid datorn och ska tydligen städa körket, visst jag ska det! MEn jag har så sjukligt ont i magen... vill sova lite till!!

Inte min dag i dag :(

frid. :)


hallöy vettö!

Ja hallöy!

Projektarbetet åkte iväg med en båt till en annan destination, men livet är gött! Jag har ju Jesus! :D <3

God natt, frid! :)


blöö...!

usch! Nu har vi försökt och försökt i flera timmar med att det här ska fungera!!! Tillslut funkar det men kvaliten är skit kass!! Vårat projekt arbete kommer att gå i stöpen :( USCH USCH USCH! inte ok!



sitter på golvet i kyrkan... är dock väldigt glad över att två data nördar har hjälpt en ikv! Tack u-pastorn Tomas och Anders! :)

Frid. :)

Biblan!

Sitter på biblan o är rätt trött faktiskt :P FRYSER OCKSÅ!!!! så jag sitter med vinter jackan ;)

Nu ska jag skriva färdigt en bokredovisning i Människor i behov av stöd - kursen! :) Sedan får vi se vad jag börjar med men jag har iaf skrivit om projektarbetet och jag och projekarbets gänget har jobbat lite :)
Har på lite lovsång o nu säger jag, tjadå! :P :)



Frid! :)

klaga lite?

Åhh, snälla får man klaga lite? :P Hehe, eftersom det är min blogg så säger jag bara så här:

Aj! Ont i ryggen och fötterna! Huvudvärken har typ precis släppt o det glädjs man lite extra åt! Tkr inte om huvudvärk! :P Anledning till detta då? jo, advent...!


lite mer än 10 lådor fick man försöka hitta i miniförådet, fick flytta lådorna, som tur var har vi hiss så jag slapp ta upp dem 4 trappor!! och sedan fick man lyfta o greja lite till! Fick SJUKT ont i ryggen av detta (lyfte nog på fel sätt :S) o sedan så skulle jag ställa mig o diska en BAMTA disk!

MEn äntligen är allt färdigt o bror min fyller år i morgon så det blir att sova NU o inte om 2-3 timmar, utan NU! o jag kan bara säga så här: känner lite rätt glad ändå över smärtan :P Jag menar, det betyder ju att jag har gjort något mer än plugget idag! ^^

Ne, nu ska jag sooooova! :P
God natt! :)

Frid! :)

Dagens! x)

Mamma: "Kan du förklara en sak för mig?"
Jag: "mmhm."
M: Detta är ju en lövhög? (farmville)
J: mm?
M: Hur kan det då finnas en gris där?
J: Öh?
Mamma klickar på lövhögen/grisen
M: "Jump"? ska den hoppa?
Mamma klickar på Jump
Grisen hoppar fram o tillbaka in i lövhögen igen
Jag skrattar
Mamma viskar: "vad är det här för en idiotgris?" 0.o



xD

:)

Säger så här: Tänk vad ledning ifrån Gud kan göra! blev ledd att ringa en person. Ett litet tele samtal o ett råd samt höra Guds ord bara lyfte mig och ställde mig upp! Tack Jesus! :D

Nu sitter jag på bibloteket och ska göra färdigt mina uppgifter! Sedan är det bönen kl 19 och kl 17 ska jag ringa en person inom projektarbete. Fullt upp! :)

Frid! :)


Jesus freak!

And btw, I'm a Jesus Freak!!! :D



Frid!! :)

Citat!

Citat:
"Kristna människor blir inte besvikna, de ber när de blir svikna."

Skämt o sidor, vist men också sant! Vi blir besvikna o svikna men vi ber för de som gör oss besvikna. Vi ber för dem som gör oss ledsna eller något sådant. Sedan om det är någon "fiende" /ovän (är nog lättare att säg) som är elaka så ber man för dem också, dels för att en själv ska få kärlek till den personen o dels för att den andra personen ska få må bra ändå m.m.

Jag tycker det är bra! :) Jag menar, det är bättre det än att fortsätta ett bråk ex eller fortsätta vara besviken på en person.

Jag vet att för något år sedan fick jag veta en sak ifrån en person vad en person hade gjort mot mig. Jag blev så sjukligt besviken o ledsen o allt möjligt! MEn jag började be för H o jag började be för mig! Jag vet att jag blev så sjukt besviken så jag aldrig skulle kunna ha en vänskap med den här personen igen. Men Gud hjälpte att mjuka upp mitt hjärta för personen och jag började be att GUd skulle leda H i H svårigheter.
Efter en tid kände jag att det som var omöjligt hade blivit möjligt, jag kunde av hela hjärtat förlåta personen o säga det till personen.

Helt underbart vad som kan hända, som man inte trodde från början, om man bara börjar be för varandra! :)


Frid! :)

Svårt val..

Kära läsare.

Det är inte lätt för mig att skriva men jag vill få ett stopp på detta o sätta ned foten. Sluta smyga om detta (som många redan halv vet) o säga sanningen.
Ni som läser ifrån skolan eller kyrkan eller på något sätt är mina närmaste kommer kanske se en förändring hos mig de närmaste veckorna. Jag vet själv inte alls hur det kommer att bli. Men jag är orolig.

Det är så här att jag har stått inför ett val. Jag har valt nu. Valet handlar inte om tro eller något sådant utan det handlar om min pappa.
Valet är: Antingen att jag ska säga upp kontakten med honom, eftersom jag inte fixar att prata med honom.
Eller, göra något jag aldrig har gjort förut pga räddsla! Nämligen, att prata ut med pappa. Säga allt som har hänt mig pga hans val. Säga vad han har gjort mot mig och säga att han aldrig har betett sig som en pappa för mig.

Jag har valt att försöka sträva mot att prata ut med honom. Jag är rädd. Så fruktansvärt! Jag har aldrig grälat med pappa, aldrig sagt till honom hur jag känner och jag har aldrig berättat för honom att jag inte älskar min egen pappa. Detta ska jag göra nu.

Varför? Jo för att jag som vill hjälpa andra människor kan inte göra detta om jag inte har hjälpt mig själv. Pappa påverkar mig väldigt mycket. Han provoserar mig till att jag ska känna skuld för hans gärningar och han får mig att må dåligt. Detta måste ta ett slut! Jag måste bli stabil o må bra för att hjälpa någon annan! Detta handlar alltså om andra och min framtid.

De närmaste veckorna ska jag försöka få fram, veta, vad jag ska säga och hur jag ska säga det och helt enkelt få ur mig allt. Det betyder att jag måste gräva i mitt förflutna väldigt mycket, vilket kommer bli jobbigt antar jag.
Jag vet inte heller hur det blir efter vi har pratat. Kanske blir det bra mellan mig o pappa, men jag tvivlar på det...

Därför vet jag inte hur jag kommer att må de närmaste veckorna. Jag vill att ni ska vara förberedda på detta så att ni inte klankar ner på mig:
* ifall jag inte klarar av skolan/kommer försent. (Jag har fått klagomål av klasskompisar förra gången jag blev riktigt ostabil. Det hjälper liksom inte, det får mig bara till att må sämre.)
* Ifall jag inte kan ställa upp för någon annan, (förra gången jag mådde kast så förväntades av mig att hjälpa andra. Jag sa ifrån för en ostabil människa kan inte hjälpa en annan ostabil människa. Då drar man bara ned varandra. och när jag sa ifrån blev den andra personen besviken :( )
och:
* ifall jag skulle säga något dumt som du vet inte stämmer, snälla ta inte åt dig! Jag vet att jag kanske inte borde göra något sådant men för ett år sedan när jag var ostabil råkade jag göra så, det var en försvarsmekanism. (Kroppen säger ifrån, kroppen orkar inte vara ostabil längre.) jag ångrar det jätte mkt nu! O jag har sagt förlåt o vi har gått vidare. Men då vet du iaf varför jag kanske skulle reagera på något helt ovärt.

Jag skriver sanningen för att jag hoppas att du kommer förstår vad jag kommer få gå igenom. Jag skriver det också för att jag inte vill gömma detta längre. Allting om detta måste ta ett slut!
Jag hoppas också att du inte säger: Åhh, stackars lilla becca... Eller: vilken tönt hon är som skriver det här!

Nej jag skriver inte detta för att du ska få något spännande skvaller att läsa, jag skriver detta för att sätta ned foten! Sluta smyga bland väggar om vad jag har varit med om o för att DU ska förstår att allting är inte lätt! Jag skriver detta för att DU ska förstå att ha en pappa som är alkoholiserad o försöka förlåta honom är något utav det svåraste som finns o om du kommer jobba med människor i framtiden och inte har förstått detta än, så hoppas jag att du kanske kommer att förstå det lättare genom att någon (jag) vågar skriva hur värkligheten inom detta ämne egentligen är.

Hoppas du förstå mig rätt o om du tkr att detta är helt värdelöst att läsa så vad gör du här? Läs en annan blogg ist :P

God natt.
Frid! :)


ett tag sedan nu...

Det var ett tag sedan jag skrev här ser jag nu! Men hela helgen har gått i ett! Har varit en bra helg :)

Jag funderar på en sak, om jag skulle skriva personligt på min blogg brukar de flest räkna ut vem jag talar om. Över huvudtaget att skriva något om en person o inte ta det irl är lite fegt tycker jag. Om jag skulle behöva skriva något för att bara få ur mig något så kan jag använda world dokument! (jag vet att jag inte har varit sådan innan, men alla utvecklas! :) )
Men om jag skulle skriva om en person och inte använda namn, hade det inte  varit bättre då att använda namn? Eller är det dumt överhuvud taget att äns skriva så öppet så att alla får ens synvinkel om en person? Nästan lite mobbning...!

Jag funderar på om alla människor är sådana här? Det känns så konstig, även om kristna människor har Jesus i sig så beteer de sig ibland som om de lever av världen. hemskt att se, t.o.m. läskigt ibland! Borde inte vi vara radikala? Sätta ned foten o säga NEJ! Vart är vi påväg?

det är bara funderingar. Inte så att jag vill stämpla någon nu utan bara funderingar som har poppat upp i mitt huvud.

Btw, igår såg jag Harry Potter o dödsrelikerna. Sjukt bra, LÄSKIG o den bästa H.P filmen som har gjorts! HElt klart sevärd!! :D

Ne nu ska jag nog kolla lite i bibeln, om det jag skrev överst. Få se vad Gud säger om detta. (mobbning [internettmobbning] och hur kristnas handlande borde vara.) Rätt intressant! :)


Frid! :)

Framtiden.

Ett tag nu, i några månader, så har Gud lagt på mitt hjärta att predika. Eller iaf, se mig själv i framtiden o predikar för ungdommar. Jag kan ju inte helt säga att det inte är lockande för OJ VAD LOCKANDE DET ÄR!!
Asså när jag blev kristen så precis i början där ville jag predika o stå på scen osv. Sedan kände jag att jag inte kan det eftersom jag inte vet vad jag skulle säga, leda en grupp eller något!

Efter den intervallen så kom jag allt in på människor, med tiden blev jag mer o mer frimodig och blev allt mer o mer en ledare. Och idag är jag en ledare, vet vad jag ska säga och känner mig inte ett dugg rädd för att låta min röst bli hörd!

Så jag funderar på vad som händer efter LOBC, jag tror faktiskt att det kan bli att plugga teologi! :D Beror nog på vad Gud säger o så. MEn jag ser fram emot framtiden! :)

Sedan så har jag fortfarande på mitt hjärta att jobba som behandling pedagog. Alltså jobba på behandlings hem. MEn det är inte lika starkt längre, utan isåfall behöver jag nog komma ut på fältet lite o jobba i det ett tag. Sedan är jag fortfarande mycket för människor! O när du predikar så talar du ju till människor, inte väggar, eller hur? ;)

Ne, men det är mina tankar om framtiden just nu iaf :) O precis nu ska jag nog käka lite frukost o sätta mig vid en bra film! :D


(Är fruktansvärt trött så det är ett under att den här bilden/jag inte ser MEGA trött ut! :P )

Frid! :)

Besviken..

orkar inte skriva allt här så jag skriver det jag skrev på Fb också:
"Jag har funderat på en sak, faktiskt i fler år..! Om man säger något till någon som är äldre, varför är det så att den andra personen inte tar det seriöst eller över huvudtaget inte bryr sig? Man märker det alltid lika tydligt! Är man mindre värd bara för att man är yngre än den andra? Eller varför vill folk bara inte lyssna på vad man har att säga ifrån sitt hjärta? Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!"

Jag känner mig så sjukt kränkt när jag tänker på det! asså jag vet människor som verkligen visar den här attetyden: "Du är mindre än mig, varför skulle jag lyssna på dig?!"

SÅ RESPEKTLÖST! Skärp er!

Så elakt, så dömmande o så emot vad bibeln talar om!! Asså, ni kristna som göra så här (finns människor överallt som gör så här men nu tar jag en hälsning till just er kristna!) OM DET ÄR NÅGRA SOM BORDE GÅ MED ETT GÅTT EXEMPEL TILL YNGRE, O TILL ANDRA MÄNNISKOR ÖVER HUVUDTAGET, SÅ ÄR DET NI!!!!!!!!!

Jesus talar om det själv! Folk ska känna igen oss för våra GODA gärningar! På vår FRUKT!
Matt 5:16 "Låt på samma sätt ert LJUS lysa för MÄNISKORNA, så att de ser era GODA GÄRNINGAR och prisa er Fader i himlen." Hallelujah!
Gal 6:9 säger: "låt oss inte tröttna på att göra GOTT .."
1 Tim 4:12 säger: " INGEN FÅR förakta dig för att du är ung, utan var ett FÖREDÖME FÖR DE TROENDE i ORD OCH GÄRNING, i kärlek, trohet och renhet." Amen!
och 15 -16: " Tänk på detta och lev i detta, så att ALLA kan se dina FRAMSTEG. GE AKT PÅ DIG SJÄLV och på din undervisning, och håll troget ut med den. När du gör det, frälser du både dig själv och DEM SOM LYSSNA PÅ DIG." !
Ord 19:20 säger: "LYSSNA TILL RÅD och tag emot fostran, så att du för framtiden blir vis." För din egen skull kan man väl lyssna med respekt, ta in, ta emot det som är gott och bli vis på det du har hört?

Jak 2:1
"Mina bröder, ni kan inte tro på vår Herre Jesus Kristus, den förhärligade, OCH PÅ SAMMA GÅNG GÖRA SKILLNAD PÅ MÄNNISKOR." Är skillnaden på åldern skillnaden på visheten, mognaden och hjärtat? Ska du verkligen sätta mig till höger och dig själv till vänster och dömma dem till höger och lyssna på dem till vänster o lyssna på det som passar till just dig?

Gal 5:22-23
säger: "Andens frukt däremot är kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet, trohet, mildhet och självbehärskning. Sådant är lagen inte emot." Har du kärlek till yngre människor? Har du ett tålamod till yngre människor?
Jak 2:8 "Om ni uppfyller den konungsliga lagen enligt Skriften: Du skall älska din nästa som dig själv, då handlar ni RÄTT" Behandlar/älskar du yngre så som du själv vill bli behandlad/älskad? Eller behandlar du yngre så som du skulle behandla någon annan som du kommer bättre överens med?

Jag hittar jätte mkt bibelord om detta ämne, detta är några av dem jag hittar. JAG HOPPAS DU TAR ÅT DIG O TÄNKER PÅ DETTA I FRAMTIDEN! Okej, jag är inte perfekt, men åtminstånde försöker jag verkligen och Gud ser till mitt hjärta, right? Så om jag skulle göra detta för att jag vill anklaga någon så ser Gud det! Men om jag gör detta av goda avsikter, för att godhet, respekt och frid ska komma över oss, så ser också Gud det! Han dömmer! Inte du, inte jag!
Så du som inte försöker behandla yngre med ett gott hjärta kan jag säga så här till, 1) Man ser igenom dig och respektlöshet m.m.! MAn ser igenom dig och man ser igenom vad du tkr o någolunda vad du tänker där och då. 2) Det är Gud som dömmer o ser ditt hjärta. Iaf för din relation med Gud, för den är väl viktig för dig?, så kanske du borde ändra på dig.

Om du tycker att jag kränker dig, är elak mot dig, inte lyssnar på dig eller något annat. TA MOD TILL DIG OCH SÄG DET TILL MIG! Hur annars ska jag få reda på det och kunna ändra på mig? (Om inte Gud säger det direkt till mig, men oftast handlar han genom människor.)

Tack för att du läste! Ta hand om dig och be till Gud om det träffar just ditt hjärta! :)

Han dog för mig, jag lever för honom! <3

Frid! :)


sitter på golvet....

....i hallen o skriver på datorn som är på en stol.... :P

Nä, ni undrar säkert varför jag sitter här, JO för nu är jag hemma ifrån skolan o jag tycker det är alltida lika mysigt att sitta på golvet i hallen efter jag har kommit hem.. :P
NE jag ska städa mitt rum , köket o vill ha lite lovsång i hallen för att kunna springa fram å tillbaka :P

Snart blire cellgrupp här hemma hos mig ikv! :D Ska bli kul, hoppas jag hinner att städa bara :P



Friiiiid! :D

orken är på topp..

Har du haft den här koversationen i ditt huvud någon gång:
"Jag är trött.." "kanske borde gå o lägga mig?" naee.. jag orkar inte!"

Typ den är det just nu :P Hehe. Sitter i köket, trött o vet att jag ska upp tidigt i morgon! :s hmm.. kanske borde gå o lägga mig ändå :P

Funderar också på om jag ska lägga upp lite bilder ifrån de senaste dagarna här på bloggen :) Var så sjukt länge sedan jag la upp något kort här alls :P hehe.

jaja,

Trött :P

God natt! :)
Frid! :)


Du är älskad!

I dag så har jag inprincip varit i skolan, åkt hem, gjort mat med Madde, Åkt till bibloteket med Madde o pluggat i några timmar.
Jag ska ha Nationella i Svenska i morgon..... Oboy! Mkt plugg inför det och ett Pm som jag ska redovisa på fredag. (Nationell redovisning..) Så det blev en del plugg.

Pm:et ska handla om Språk, inom Mission. (Alla har språk men jag valde just att prata om kommunikationen när man är på missionsfältet i ett annat land.) Rätt nice att få prata om det. Ska välja en bild ur häftet som heter just "kommunikation mellan länder" och så ska jag välja en text ur en lovsång som är jätte fin! (Kommer i slutet på blogg inlägget!)
Så jag är rätt förberedd, ska bara skriva ned allt på ett Pm som ska vara mellan 150-300 ord! :S hur ska allt det få plats?!?! plus att jag måste prata i 5 min!!!! :S Jaja, prata är inga problem när det gäller mig ;P haha. MEn det fixar sig! :)

Här kommer Youtube klippet om låten jag ska skriva om:
http://www.youtube.com/watch?v=FotRXkg1Qfg Jätte bra! :D

Här är texten:

Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig o längtar
Efter dig

åhh
Efter dig

Lyssna!
Vad folk än säger
Du är värdefull
Vad dem än ropar
Du är älskad
Blandat mörker
Finns det hopp och ljus
Någon som älskar

Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig o längtar
efter dig

åhh han längtar
han längtar
efter dig
åhh

Så vad folk än säger
Jesus älskar dig
Han hör dina böner
För du är viktig
När allt hopp är ute
Ger han liv och kraft
Så hör hur han ropar

Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig och längtar
Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig och längtar
Efter dig.

Åhh
Han längtar
Han längtar
Efter dig

Jesus han ser och förstår
Och vet hur du känner
För du är älskad *6

Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig o längtar
Du är älskad
För den, den som du är
Du är sedd och hörd
Det finns någon som bryr sig o längtar
Efter dig


Riktigt bra låt! :)

Ne nu ska jag äta något o sedan fortsätta jobba med Pm:et! :)


Frid! :)

Simon Ådahal - Jag talar liv i dig.

Jag har vandrat vid din sida,
I så många unga år,
Gett dig ljuset under färden,
Varit vinden i ditt hår.

Jag var där när du var liten,
Du var barnet i min hand,
Och mitt hjärta nästan briste,
Minns den tiden som försvann.

Du har skrikit ut förtvivlan,
Du har gråtit ut din nöd,
Du har vakat många nätter,
Du har trott att jag var död.

Men jag fanns där alltid bredvid,
Alltid nära, tätt inpå,
Ja, jag bar dig många gånger,
Mer än någonsin du förstår.

Jag talar, liv i dig,
Du är barn åt mig,
Och aldrig lämnar jag dig.
*2

Jag går med dig hela vägen,
Till ditt sista andetag,
När du somnar in för evigt,
Ska jag väcka dig en dag.

Du ska vara i min närhet,
Jag ska torka varje tår,
Där står tiden alltid stilla,
Inga dagar inga år.

Jag talar, liv i dig,
Du är barn åt mig,
Och aldrig lämnar jag dig.
*4

Av: Simon Ådahal - Jag talar liv i dig.

Jag har börjat lyssna allt mer på Simon Ådahl! Han sjunger sjukt bra! :D Texterna är fantastiska! Plus att det är lite rock i det, det gillar jag! :D



Ne ska nog sova snart, :) God natt!

Frid! :)


Simon Ådahal - Larm!

En sol går upp, en sol går ned
Dagen som gick finns inte mer,
O jag förändras år från år
Bara en sak som består

Min tro, på Jesus
Det är den, som bär mig
Mitt i en tår fylld natt
Mitt i glada dagars skratt 

Vägen skiljs och smalnar av
O jag ställs inför höga krav
När alla vänner som jag har
Försvinner bort så har jag en sak kvar

Min tro, på Jesus
Det är den som bär mig
Mitt i en tår fylld natt
Mitt i glada dagars skratt

Jag kastas hit o dit ibland
Och hamnar upp och ned
Jag ställs mot väggen här o där
Och varje gång jag ser 

Min tro på Jesus
Det är den som bär mig
Mitt i en tår fylld natt
Mitt i glada dagars skratt
*3

Simon Ådahl - Min Tro ifrån skivan: Larm!

Åh jag har haft en sådan dålig dag i dag... humöret har verkligen inte varit på topp, men oavsätt vad som än händer så har jag kvar: min tro! <3 Jesus är den personen som gör mig glad igen! :)



Frid! :)


Dagens! :)

Börjar med att säga att gårdagen var sjukligt bra!! :D Var hos Madde med Julia o såg på film, myste ned, hade mini spa xD och hade allmänt roligt! :) (Y)

Dagen i dag blev att man vaknade hos Madde, dock vaknade man 7.30 med att jag inte kunde andas :P Men så är det när man sover hos någon med katt :) (Lugna er, jag lever ju så det gick bra ;) )
Gick upp vid 9 o dekorerade 3 tårtor till fars dag med Madde o Julia så klart, jätte roligt men oj vad trött man va!! :P

Sedan blev det en sjukligt bra Gudstjänst!! Ojojoj, Tomas var på hugget!! O lovsången var sjukligt bra! O Jesus var/är bäst! :D

Sedan hem, käka o sedan floby för ännu ett underbart, fantastiskt, möte! :D Gud är god säger jag bara! :D

Kan inte förklara med ord hur bra han är o dagens mirakler o välsignelse man får utav honom, ja, Jesus är helt enkelt bäst! :D

Nu lyssnar jag på Simon Ådhal - Den här stunden. Men hela den skivan är sjukt bra! :) (Larm!) Det är dock inte för dig som inte gillar rock ;) hehe.

Ne ska dra mig o städa lite så här på kvällen/natten :P Har ju sovmorgon till 12.10 i morgon!! :D WOHO!

(Fick ingen bra bild så det blev en vanligt "le mot kameran" bild :P )

Frid! :)


Ödmjukhetens konung!

Den låten är så fin! Ödmjukhetens Konung! det är som om man börjar gråta, av både lycka o sorg, i hjärtat! Underbar låt, underbar text och en Underbar Gud som finns i mitt hjärta!<3

http://www.youtube.com/watch?v=RBte2kPkgys&list=PLFBCDEE17C54F76BB&index=28&playnext=2

Frid! :)

Går dagen! :)

Gårdagen var Awesome! :D

- LIFE, u-möte i kyrkan! Sjukt bra! Pastorn talade utifrån johanes evangeliet 3:1-21- Jesus och Nikodemus som kom till Jesus om natten och fick undervisning.
Joh3:5-6 "Jesus svarade "Amen, Amen säger jag dig: Den som inte blir född av vatten och Ande kan inte komma in i Guds rike Det som är fött av köttet är kött, och det som är fött av Anden är Ande."
kan man nog sammanfatta predikan! :)
- Sedan blev det häng på LIFE! :D
- ÅKte hem till oss med en drös människor,
- Åkte vidare till Sandra E o hjorde kladdis och hade allmänt gött!! :D
- Jag skulle gå vid 2 :P Jag o Leo gick hem,
- En lång promenad, kalla fötter och fingrar och ett snöbollskrig senare var man hemma 2.5 timmar senare :P haha. Men sjukt kul var det! :)

Några sköna folk som var där:

Susanna! :D <3

haha!! Katti, Madde o Fredrik! :P

O Leo, som för övrigt spelade jätte fint på sin gitarr! :)

Nu ska jag till Madde med Julia och baka tårtor :D Hehe, ha det jätte bra!

Frid! :)

mys dag :)

Har knappt haft några lektioner i dag, gick runt på stan o letade efter en plånbok (utan lycka så att säga) och kommit hem o myst framför tv:en :) Chill dag med andra ord! :)

snart blire kyrkan! Nice! :D Ska nog försöka få i mig något i matväg också innan jag fixar o drar mig. Men jag har ju 2 timmar på mig så att :P hehe.
Hoppas vi ses i kyrkan?? :D


(som ni ser på bilden är jag trött!!!!!!! Så det blir nog en lite power nap också! ^^)

Frid! :)


Snilleblixt!

Asså jag har kommit på en sak! (förvånadsvärt.. :P )

Blondiner.. de är verkligen genuina! Äkta rakt igenom! Helt ärliga rakt igenom! Men brunetter... jag har lagt märke till.. ja, nu måste jag LÅSAS vara smart!! Jag menar, innan så var det helt ok att inte vara smart, man hade ju en förklaring! Men nu förväntas det ju av mig att jag måste vara smart.. värsta pressen juhe!
Så.. jag får göra som alla andra brunetter! LÅSAS vara smart när man egentligen inte är det...

Ja.. nu vet ni hemligheten: Brunetter= ej ärliga och fejk smarta! Blondiner = Genuina, äkta och ikke smarta men stålta övert! :P

Jag är för trött för det här!! xD


God natt! :)
Frid! :)

Brunett då! :)

Då är man brunett då! :) Rätt nice! :) Ska nog färga en gång till eftersom det finns lite ljusa slingor kvar :/ Men men, får se! :)


Before

after! :)

Vad tkr du? :)

Frid! :)

Hemma - Ainbusk.

När jag vandrar långt borta
På en främmande stig
Är det mörk
Men jag känner igen

Den där vinden som låter
Och viskar ifrån havet
Att det finns någon
som hoppas på mig

Då är jag hemma, hemma
Ja äntligen hemma
Där finns någon som väntar på mig
*2

Det finns för oss alla
En plats där man har
Ett minne, en kärlek, en dröm

Ett landskap i hjärtat
Som alltid finns kvar
En plats som man känner igen

Då är jag hemma, hemma
Ja äntligen hemma
Där finns någon som väntar på mig
*2

Den här texten rör mitt hjärta mitt i natten.
Mitt i den kalla midvinter natt så sitter jag här och lyssnar på julens glada stämma.
Den stämma som får mig att längta hem till Jesus, att få gå på himmelens gyllene gatsten.
Att få komma hem och kasta sig i famnen hos min pappa. Fader i himmelen, jag längtar!
Men också den här stämman som gör till en sång att vandra på jordens torra gator och berätta om ett budskap som jag har i mitt hjärta.
En stämma av en sång som väcker min längtan att utvecklas i uppsala och sedan fara hit o dit vart nu än Fadern leder.
Jag tänker för mkt, men nätter som denna, ja då njuter man utav att tänka på det goda och det onda.
Man njuter av musikens stämmor som väcker minnen och drömmar, på gott och ont.
Musikens glada stämma.. glada? neja, mer harmoni.
Jag fylls av längtan, till att få komma hem.
Men allt har sin rättan tid, det är inte dax än. Får se när Far min säger: "Det är dax"
Men då finns det någon som väntar på mig<3



I'm alive becuase You are alive
I'm alive becuase You are alive, in me.
You make me sing.

I'm becuase You are
I live becuase You live
I love becuase You love me first.

Jesus<3



Frid :)


smärta..

Just nu gör det rätt ont i mig.. så sjukt mkt som har gått snett! Allt ifrån att jag har tappat bort min plånbok och den verkar inte finnas någonstans till att det är så mkt på mina axlar om skolan o pappa... Sedan börjar jag bli orolig för jag börjar få ont i huvudet igen.. så där som det var för ett år sedan.. jag orkar inte med det här.

Självklart kommer det upp och ned gångar i ens liv, men vist är det förvånande att alla nedgångar kommer efter man har mött Gud så otrolig? Hmm.. Slump? Nej, tror inte på sådant göjjs!

Jag tänker på framtiden nu också, jag vet vad jag vill. Med allt möjligt faktiskt, men det gör ont när jag vet att jag vill något som är svårt att uppnå och som är tungt för mig. Jag vet inte.... gah..

Så mkt som snurrar för mig, behöver ta en dag i taget just nu. Måste bli frisk också! (får ont i huvudet då och då och är snuvig och hostar som en dåre.. vaknar med förkylldnings astma på dagarna och kan inte vara ute i det kalla vädret förens mina lungor drar ihop sig och jag inte kan andas.. great!)

Ne.. ska vara funktionär i morgon i frejja. Dömma i pingis för funktions hindrade! Härligt! De är helt underbara de människorna! :) Sedan måste jag tacka Leo som tog sin tid i 3 timmar och smsade genom en tråkig föreläsning i el-säkerhet! :P haha Det var nog det tråkigaste jag har gjort på väääldigt länge!! :P TACK LEO!! ^^


Frid! :)

Bilderna som utlovat!

Här kommer lite bilder i från Youth!


Roger o Felix ska käka frukost... inte lite frukost heller! :P

Gå LOBC! (Livets Ords Bibel Center. Alltså, bibelskola!!)

Tan Seow How kom på besök ifrån Korea (tror jag det var!) o predikade! :)

Hamnade bakom kulicerna där kanal 10 sänds! :)

PÅ ett möte så var i telefon med Jim Zwerg! Ni som tkr att han är helt okänd så är det här en kille som var med o gjorde skillnad för det samhället bla USA har idag mellan svarta och vita. Han och några till åkte i en buss med Matin Luther King och satte sig vit och svart på samma säte, de gick in på områden där svarta eller vita var förbjudna. Detta gjorde det för att provosera, utan våld, andra människor för att de skulle se att det var fel att skillja på människor på det sättet och se ned på svarta! Jim blev nedslagen och hamnade i tidningen och efter detta så på några veckor ändrades lagar mellan svarta och vita till det bättre!

PRISA GUD!! :D Woho!

Nu Prisar Vi Herren!! Konungarnas Konung och Fader!! Jesus!!!!!!!!!!

Det är nog första ggn jag ser en sådan här lapp på en tjejtoalett! :P

Aktivist för Jesus <3

Det måste ha varit något fel på dem där skum-goa-avlånga-"kakorna" :P haha. När jag köpte min så gick den sönder på mitten o landade på backen :P (lite landade i kaffet tror jag x) ) och nu när sarah köpte sitt fika så råkade hon lägga något åvanpå den så den blev mos :P Men goda är dem allt! :D

ja.. dagen kom som alla fruktade... dagen då orden "hejdå" kom ut ur våra munnar... tårarna kom.. o speciellt på Felix som stod o kramade Daniel i minst fem minuter! MANLIGT! Tårar är manligt bara så du vet! ;P

haha, här har du några bilder på Youth konferensen jag har varit på. HELT UNDERBART!! Du som inte har fått lära känna Jesus, GÖR DET!!! Tjena vilket äventyr du får!! :D

Frid! :)

I'm Back!

Yes, I'm home... men jag vill tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Känner mig så hemma på Livets Ord, ett ställe där jag får utvecklas och där jag får gå ut med min tro och också lära andra om bibeln och olika situvationer man kanske står i. Jag har utvecklas så mkt på 5 dagar, och jag fortsätter!
Det bästa med Jesus är att när man har lärt sig något och man verkligen förtröstar och kastar sig på honom så håller man också fast vid vad man har lärt sig och utvecklas än mer. Jesus<3

Visst, ibland fick man göra saker som man tyckte var jätte jobbiga men Jesus viste vad jag skulle göra. Jag kan inte förklara känslan när man gjorde saker som man borde men man inte ville/vågade, en så otrolig känsla det var att riva murar och gå över dem! Hallelujah!

Jag kan verkligen inte förklara hur underbart jag har haft det o hur mkt jag längtar till att formas på LOBC sen! SJUKT!!! :D

Kommer nog någon bild om detta senare men just nu så finns de inte ens på datorn :P


Frid! :)

Livets Ord!

Så sjukligt gött att vara här i uppsala! KÄnner verkligen mig hemma här! Ska bli så gött att om mindre än ett år så bor också jag här, går bibelskola här och får komma Gud än närmare! Underbart! :D

Jag vet inte alls hur framtiden ser ut förutom att jag vill gå LOBC! Allt det andra släpper jag här och nu. Det känns jobbigt men samtidigt tror jag att det är det som jag ska göra. Hoppas jag har hört/kännt rätt ifrån Gud nu. Han vet ju trots allt bäst! :) Får gå på det!

Ne, sitter här vid Annas data nu och vi är hos de och sett hur de bor. Det är jätte fint! Och det är så roligt att få träffa fkp:borna igen! Så oroligt kul! Att också ha fått träffa min bästa vän och stora syster igen gjorde så att jag grät glädje tårar när vi kramades! Saknat henne så och jag vet redan nu att det kommer vara jätte jobbigt att säga hej då på Söndag... Men det är inte Söndag en! :D Får ta en dag i taget :)

Frid! :)

stum..

Så otroligt... helt... att man kan mä att.... jag förstår verkligen inte... hur kan man bara.. göra så.. och vara medveten i sitt handlande...? Otroligt!

Rom 7:15!
"Ty jag kan inte fatta att jag handlar som jag gör! Det jag vill, det gör jag inte, men det jag hatar, det gör jag."

Förklarar en del...

Frid!

Fortkörning!

Gick till bygget i dag vid 16 tiden, spackla lite och sedan gick jag hem lite tidigare för att packa, dusha och sova lite tidigare. Påvägen hem började jag fundera på detta med fortkörning. Inte det här att det är olagligt o grejer utan mer min räddlsa..

Ja det är så här: Ibland när vissa personer kör lite för fort eller brar kör vanligt så blir jag rädd. Jag är osäker och är hela tiden på högspänning! Speciellt om jag inte ser vägen. (Det är därför jag oftast vill sitta i fram.) Men jag har märkt att det är olika hela tiden beroende på vem som kör!

För ett tag sedan så åkte jag mkt tsm med en vän och när han körde var jag på helspänning hela tiden! Var jätte rädd! Om vi körde i en nedförsbacke och han körde lagligt så sa jag åt honom att sakta ned! Jag var jätte rädd :S Och så har det varit med några st, t.o.m. när tjejer kör. (som kör så lugnt och försiktigt! :P)
Sedan har jag åkt med andra när de kör för fort och som galningar men inte kännt något alls! Alltså, jag är inte alls rädd eller orolig på något håll!
Båda grupperna har lika bra koll på bilen och andra bilar runt omkring. Så jag började fundera: Varför blir det så? Och jag tror jag har kommit fram till ett svar. Det kan varit så att min tillit till de olika personerna var helt olika! Kan varit så att beroende på den tilliten jag hade till personerna som körde destu mer tillit hade jag till dem när de körde.

Hmm, stämmer på ett sätt på ett annat sätt blir jag fundersam! Jag menar, jag har t.o.m. blivit rädd och osäker när en utav mina bästa vänner har kört?

Ja, det är något att fundera på! :)



Frid! :)

i'm bored..

I'm bored.....






...so I sit here and watch tv and takes some photograph.

Peace!

Dagens.

Tja!
Dagens händelse:
* vaknar
* människor ringer på dörren
* jag nyvaken, människor i mitt rum som är som ett bomnedslag..
* människor åker, jag äta frukost.
* drar till kyrkan
* träffar Billie
* Visar Billie kyrkan
* Går ut o går + fikar med Billi
* Gick till kyrkan en snabbis
* gick hem
* åt mat,
* städar
* ... have boring! :/


lite sugen på att måla.. orkar inte.. äh! :P

Frid! :)

RSS 2.0