halloj!! :)

Idag fyller jag år då ^^

Det trökiga är bara att jag spänderar min födelsedag på skolans biblotek o pluggar -.-'' Men sånt är livet :P kommer 70 födelsedagar till, mer eller mindre ;)

Nepp nu ska jag skriva lite om islam, judendemmen o asar!!! ^^


(letade efter Birthday bild o hittade den här! :D)
Åh! Det där ska jag LÄTT göra någon gång, bara för att liksom!! O sedan ta o spräcka upp armen med en knyten hand o skrika:
"don't worry!! Superwomen is coming!!!!!"
xD

Fridens!

Hallojjjjj!! :D

Sry att jag inte har skrivit något på ett tag men jag har en bra anledning varför jag inte har skrivit!!! :D :P

Det är så här att jag fyller år på måndag och då är varken jag eller min familj hemma. Alla är på cellgrupp den dagen :P hehe. Så då bestämde vi att jag skulle få bli firad på lörsdagen o typ få ett paket på måndagen. Så då blev det så :P

Jag gick till willys, köpte grejer till tårta, kom hem, satt där med familjen o fick två paket. Hade INGEN aning om vad jag skulle få egentligen :P O jag hade inga önskemål förutom en mobil fast jag visste att det kommer jag verkligen inte att få med tanke på att det är för dyrt.

Vad är det jag får??? EN MOBIL!!! :D :D :D
samt så fick jag ett trådslöst headset :P (så jag kan lyssna på musik utan att sätta in en sladd i telefonen :P )

Min nya MOBIL!!! :D
Min nya MOBIL! :D

Det tråklösa headsettet!! :D

SKETT NÖJD! :D o självklart har jag hållt på med den hela dagen i går o idag xD haha

Men glad är jag! :D Dessutom får jag en till present på måndag!! :D yey! :D

hehe, det roliga är att jag fick ett sms på min mobil för en vecka sedan där det stod att jag hade fått ett paket på posten som var från någon mobil grej xD jag ringde mamma o sa att jag har fått post x) o då sa hon att det antagligen var ett annat paket eftersom mamma nu säljer en massa prokuter.. :P o jag gick på det du vet xD haha lätt lurad som man är.. :P

Ne nu ska jag fixa lite på mobilen så att den dör så att jag kan ladda den sen!! ^^ O sedan så ska jag åka o se på fotbollen :P (killar som springer runt o jagar + sparkar på en stackars boll ;P haha. Ne men vi är några st som tänkte dra dit o kolla på dem idag ^^ )

Fridens! :)

LIFE!!

Snart bär det av till life!! :D Ska bli sket sköjj!! :D

Ses där????? Tkr jag allt! ;) Pingstkyrkan i Fkp, gammla Mio! :P

FRIIIIIIIDENS!! ^^

halloj!

åhh.. i början utav dagen var jag JÄTTE taggad på att plugga o skriva psykologin.. men sedan kom ett enda hinder upp o jag pallade inte o sedan ville jag ist spela gitarr och så blev det som det blev... med andra ord har jag inte gjort något!! :( Ska sätta mig med det nu tänkte jag!!! :) Då har jag iaf gjort lite! :)

Btw, idag har jag varit på musik skolan o anmält mig!! :D så, så snart som möjligt ska jag börja med musik lektioner! :D Antingen nästa vecka eller veckan där på! :P :D HÄRLIGT!! :D

Ska bli så sjukt kul!! :D

O föresten! Jag har faktiskt gjort något vettigt! :P Jag har skrivit en personlig ansökan till Amandas Assistans! :D :P Så förhoppningsvis så ska jag jobba med att bli Personlig assisten! NICE! :D

NE nu ska jag fixa o sedan plugg plugg plugg! Blir nog nice ;P



Oavsätt vart en vägen går,
så vet jag att Du bär mig Jesus!
Tack för Allt du gör,
för jag vet att du endast gör goda ting!
Jag Älskar dig Jesus,
Du är min Herde!
Endast Du<3

Fridens! :)


Gitarr!!

För lite mindre än ett år sedan så började jag spela gitarr. Jag lärde mig själv att spela ackord, lovsång och vanlig sång. Men min tacktkänsla suger rätt rejällt så jag slutade upp med att spela eftersom jag inte kände att jag kunde lära mig själv mer utan att jag behövde en handledare.

Några månader efter, alltså i dag! (eller igår? :P ) så hade Bf08 skapande verksamhet o idag så hade vi musik på schemat. det var sjukt roligt!! Vi spelade två låtar bla Viva La vida :) Samt så var det "upprop" x) o då fick man säga vad man hade spelat eller om man spelade något så jag sa att när jag var mindre spelade jag fiol, sedan har jag lärt mig själv spela piano men det var länge sedan o nyligen har jag lärt mig själv att spela gitarr. Så jag fick sätta mig o spela en låt med Lasse inför klassen :P haha
Dock tappade jag bort mig någon gång under låten :/ Men jag var lite ringrostig i början! :P

Sedan så tändes den där gnistan i mig igen att börja spela gitarr så nu ska jag till musikskolan o skriva in mig!! :D Dock fick jag veta att man är bara där en gång i veckan o det är bara 20 min som man spelar... men det är ju en hel termin o man lär sig väldigt mkt fick jag höra :P hehe.

Men det ska bli nice!! ^^

Fick ju tennis lektioner i julklapp egentligen men fick inte tag på dem så jag kunde inte börja så jag fick detta ist i julklapp då :) Jätte roligt! :D


(Gammal bild ifrån när jag spelade förr :P :) )

Fridens!

bibel ord! :)

De skriftlärda och fariseerna kom då dit med en kvinna som hade ertappats med äktenskapsbrott. De ställde henne framför honom och sade: "Mästare, den här kvinnan togs på bar gärning när hon begick äktenskapsbrott. I lagen föreskriver Mose att sådana kvinnor skall stenas. Vad säger du?" Detta sade de för att sätta honom på prov och få något att anklaga honom för. Men Jesus böjde sig ner och ritade på marken med fingret. När de envisades med sin fråga såg han upp och sade: "Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen på henne." Och han böjde sig ner igen och ritade på marken. När de hörde hans svar gick de därifrån en efter en, de äldste först, och han blev ensam kvar med kvinnan framför sig. Jesus såg upp och sade till henne: "Kvinna, vart tog de vägen? Var det ingen som dömde dig?" Hon svarade: "Nej, herre." Jesus sade: "Inte heller jag dömer dig. Gå nu, och synda inte mer."
Joh 8:3-11

Underbart bibelord!!<3 :)


( kinestecken där det står Tro, Hopp och Kärlek.)


Men även om jag har varit hemma o varit sjuk så har det varit en riktigt bra dag ändå! ^^ :)
Nu ska jag sova.. en dag i morgon också! :)

Fridens!

bad day!!

Usch, idag är en riktigt dålig dag!!

Först så ringer inte min klocka så jag vaknar cirka 11 o har missat hela första lektionen! Sedan så märker jag att jag har fått någon allergi chock eller något! Så halsen har svullnat, det kliar i ögon, näsa, mun, hals m.m. o jag ör som om jag vore förkylld!! OGILLA!!

Så nu sitter jag här o känner att jag måste verkligen städa med tanke på att antagligen har allergichocken kommit ifrån dammet i mitt run! Jag har nämligen inte hunnit städa pga plugg.. så nu lägger jag ned plugget för en dag o städar!!!!!! Jag vill må bra!



är iaf glad över att ögondropparna hjälpte!! det gör bara ont när man har kliat så mkt i dem, o ändå slutar det inte klia. Tack Gode Gud för ögondroppar! O nosenex o ... aux? en blå liten tablett som hjälper i bihålorna o tar bort de där allergi göjset som jag inte tål!! O TACK FÖR DISKUS!!!

fridens.

snilleblixt!

Jag kom på en sak!!! :D :P

jag fyller år om en vecka! ^^

friiiiiiid ^^

Kontor.

Ja, jag känner att jag har fått mitt egna kontor ^^ Ett kontor där det kommer förbi rätt så många människor i blan o ibland inga alls.. Iblan hör man ett stort : BANG! o bland hör man : eeeehhhhhhhiiiiiiii ...... ibland hör man någon som höjer rösten o frågar om en målarburk fattas eller om det finns en stege någonstans.
Ibland så kollar man ut genom de stora fönstrerna o ser människor som kommer o kollar om affären är öppen, kollar o åker besviket härifrån för att de ser att det inte var öppet i dag, det är ju bara öppet 2 dagar i veckan...

vart är jag? ;) Var det inte så svårt, ne jag tror inte det va? x)

För er som är seda så är jag i kyrkan. Sitter på secondhands fik o skriver :P Det börjar bli en vana att ha mig här när jag har en del plugg att göra :P Så nu blire att skriva lite psykologi inlämningar! Härligt! :) :P hehe.

(Har kommit på att det har varit lite segt med kort den senaste tiden, ska skärpa mig!! :) )

Ha det göttans! :)
Fridens.

hmm,

Sitter i skolan o ska göra en religions uppg, frågan är bara vad jag ska skriva om :P

Det finns frågeställningar som är Xen religion?
Är X en sekt?
Ska vi tillåta X ?
analys av filmer, böcker etc, med tydligt budskap eller tydlig koppling till livsåskådning.ö

sedan finns också egen frågeställning...

Jag vet inte vad jag ska ta!!! Funderar på att analysera en film eller skriva en egen frågeställning.. men om jag tar en egen frågeställning, vad ska jag skriva om då? Typ... O JAG FICK EN IDE!!! :D

Jag lyssnar på while im whaiting o den kommer ju ifrån en kristen film, fireproof. Tänk om jag skulle ta o skriva en frågeställning: Hjälper Jesus?
Asså, det är många som tänker att Jesus är bra att tro på för de svaga o för de som behöver en anledning att leva för. O på ett sätt är det ju så, de svaga har ropat på hjälp, ropat på Jesus. Jag ropade, jag fann men oftast måste man gå bort ifrån sin stolthet för att kunna be om hjälp.

Kanske borde skriva minst 3 exempel ifrån filmer på hur Jesus har hjälpt dem. Vad gjorde de personer som fick hjälp när det blev svårt? Vad Gjorde Jesus för något? osv.. hmm, ska kolla med betygskreterierna på vad jag kan skriva o inte utifrån det jag nyss har tänkt! Men det kommer bli intressant!! :D

Isf kan man ju se faceing the giantes (eller hur de stavas.) o den filmen är ju sjuuuukt bra för det är ett sådant typiskt exempel på bra kämpa glöd, följer Jesus oavsätt vad o det är en film som vidar väldigt tydligt vad JEsus gör! Han påverkar inte bara en, inte heller bara ett lag som spelar amrikansk fotboll utan också en hel skola!!! :D

Nice film, se den!! :)

Ne ska börja skriva nu! :D
 

Fridens!

^^

Vissa människor är bara så.. helt.. otroligt... underbara!!!! ^^

Fridens!

Schema!!!



Känner att jag har ett heltsoft schema!! :D

Har 4 lektioner religion i veckan!!
en psykologi b lektion varannan vecka :P
2 skapande verksamhet i veckan = CHILL!!!
2 fritidskunskap i veckan = UNDERBART!! (har fritid + skapande under hela onsdagen, CHILL DAG! :D )
torsdagen är lite värre... MÄnniskor i behov av stöd o efter det naturkunskaps lektion... yey.. jaja, en av 5 dagar som är lite halv kass, JAG ÄR HEL NÖJD!! :D

Woho!!!

o btw, om du tkr om action o är film sugen så se SALT! Sjukt bra film!! ^^

Fridens!

Låtar är bra! :)

Just nu ställs jag inför rätt så svåra o många val och i de flesta fallen så får jag frid i att känna: vänta. De här valen finns i många olika katogorier ex, flytt, cell ledare, kyrkansvarig osv osv. Inte i alla utav de här valen säger vänta i en längre tid, men några. Andra val säger: "Ta det lugnt, det fixar sig. Vänta lite, samla dig lite." Osv.

Så det är det jag ska göra, vänta. Känns fridfullt! O nu så lyssnar jag på en låt som är såååå sjukt fin o bra o bara säger alla orden jag vill få sagt i detta väntans tid! Underbart! :D Här är texten:

I'm waiting
I'm waiting on You, Lord
And I am hopeful
I'm waiting on You, Lord
Though it is painful
But patiently, I will wait

I will move ahead, bold and confident
Takeing every step in obedience
While I'm waiting
I will serve You
While I'm waiting
I will worship
While I'm waiting
I will not faint
I'll be running the race
Even while I wait

I'm waiting
I'm waiting on You, Lord
And I am peaceful
I'm waiting on You, Lord
Though it's not easy
But faithfully, I will wait
Yes, I will wait
I will move ahead, bold and confident
Takeing every step in obedience
While I'm waiting
I will serve You
While I'm waiting
I will worship
While I'm waiting
I will not faint
I'll be running the race
Even while I wait

I will serve You while I'm waiting
I will worship while I'm waiting
I will serve You while I'm waiting
I will worship while I'm waiting
I will serve you while I'm waiting
I will worship while I'm waiting on You, Lord


Den är så fin! :) Den kommer ifrån en film som är hur fin o bra som helst!! (Fireproof) O om ni klickar på länken här nedanför så kommer ni komma till själva låten med småklipp ifrån filmen. Jätte fin!! kolla in säger jag bara!! :D (O SE FILMEN!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=i6X71sXagUY

Fridens! :)

Rubrik.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller sätta som rubrik... blir nog ett bra inlägg det här :P

seriöst.. jag orkar inte plugga... det är ju lördag!! Lite ledighet tkr jag allt att jag ska ha!! :)
Så nu ska jag upp, käka frukost o se på film med broshan! :D (filmen blev born, aldrig sett den så det blir la intressant ^^ )

Fridens! :)


hej du! :)

Halloj läsare.

jag börjar seriöst få panik med plugget nu.. jag ska göra tre prov i dag... Jösses!! JAG GLÖMDE MIN BOK I SKOLAN!!!!!! hur ska jag göra 3 prov utan att ha haft möjligheten att läsa på???? :( Detta kommer gå skit!!

jaja..... ig.. här kommer jag :((((((

ne nu ska jag gå upp o göra frukost.. har varit vaken sedan typ 4.30-5 där någon gång :P Men men, that's life :P

Fridens! :)

hmm..

ursäkta mig nu om jag trampar på någons lilltå eller något men jag blir bara så irreterad! Jag funderar på vad meningen är med så sjukt mkt smink i ansiktet så man inte ens ser ansiktets riktiga färg... man ser bara en massa fondeshen (hur det nu stavas..) o en massa puder?? Vad är meningen med det?

Jag o några till har börjat fundera på en grej... det känns rätt rätt när man tänker i de här banorna.. Men det känns som att ju mer smink man har destu mer vill man dölja vem man egentligen är, eller? Asså jag menar inte detta med lite mascara osv utan det här fondeshen, puder, roshe osv.. typ de där lagerna som man lägger på ansiktet för att dölja hela ansiktet.

"ju mer du kladdar ju mer du sabbar slå dig fri, o gå!!" Gammal låt text men seriöst det är verkligen så.. Jag vet en vän till mig, hon hade en hel del smink, sedan prata hon med några människor om det där med att ju mer smink man har på sig ju mer känns det som att man döljer vem man egentligen är. Hon kände likadant o slutade med puder o det där direkt.
NU så ser man iofs hennes små röda prickar ifrån finnar men seriöst, hon är finare än förut i ansiktet! röda fläckar o finnar, man behöver inte skämmas för det!! Det är seriöst normalt! O vem kommer komma ihåg det om cirka 5 år eller redan om en vecka? Typ ingen!

Jag vet att jag har smink runt ögonen, typ mascara men jag har inte puder runt hela fejjan... förlåt, men jag tkr inte det är så super fint! I vissa fall kan det vara ok... men det är sällan! annars är det faktiskt inte hur fint som helst o du som tkr att det är fint kan gärna dela med dig om varför du tkr det är fint??? Är det för att det är typ "mode" att ha smink på sig eller varför är det fint?

Som sagt, förlåt om jag trampar på någons tå.. men jag tkr att man är finare utan en massa lager kladd!

Fridens.

död...

några timmar senare ifrån det förra inlägget sitter en tjej vid namn Becca död på en stol o känner att hon inte orkar skriva ett ord till om mänskliga rättigheter.... BLÄÄÄÄ!!

Fridens!

halloj du!

Helloj du! Just nu sitter jag i skolan o lyssnar på Man in the mirror av M.J. Orkar inte plugga :P Men måste egentligen... jaja sånt är livet, det fixar sig! ^^ Har iaf kollat upp praktik plats :D Får se om det fixar sig men jag tror jag har hittat ett ställe som jag tkr om! ^^ (Här i fkp! :) )

Ne ska dra mig nu, har lektion snart... jaja, Se ya! :)


(sket dålig bild.. men jag bjuder på den :) )
Frid!

plugg...

har kommit fram till att naturkunskaps plugg är rätt trökigt och det går väldigt seeeeeegt......

sitter o, som sagt pluggar, o lyssnar på musik... someone, please rescue me from books and documents..!



frid

:)

Life is interesting :)


Emelie, tänkte bara säga att du är hel goooOO! :D

(Bjuder på den gammala bilden ifrån skolan :P)

Frid! :)

halloj där! :)

Är hemma ifrån Ida nu, det var sköj!! :)
Gjorde lite allt möjligt, alltifrån att se när hon öppnar ett "no ending" paket till fyra man i soffan till röjj på s.k dansgolvet! ^^

japp, nu sitter jag i min säng o är sjukt trött... orkar inte ens gå in i stora rummet o jojna det vanliga gänget (minus några iofs) med en film (btw de som är här är: madde, roger, denise, matte o fredde. )
Jag tror de ser på hipp hipp, ingen rolig film dock :/ men det gör inte så mkt för jag tror jag somnar snart x) Har precis duschat o fått tvål i ögat o det gör lagom ont o efteråt så går man runt o blundar hela tiden så man blir bara tröttare o tröttare :P hehe.

Btw, hehe. Det var rätt kul med tanke på att Ida bor cirka 200 meter ifrån vårat hus. (det var ju sommar pary som sagt så killarna i gänget kom i shorts o när de gick in var de barfota.) o fredrik orkade inte ta på sig skrona så han gick "lugnt o fint" hem till oss :P haha
Sedan blev vi tjejer bombaderade av snöbollar o man fick springa som bara den.. men det är en annan histora :P

Btw, (igen ;P ) så bestämde jag i går!!! Rullar tillbaka bandet några dagar*
Jag har velat åka till Uppsala, o det kändes rätt på ett sätt o jag fick veta hur jag skulle göra när jag väl åker dit m.m. Men jag har inte direkt kännt frid över att åka efter sommaren. Jag vill nog vara i fkp ett år o så, men ändå inte. Så igår frågade jag Gud o jag sa att jag vill nog vara kvar här o första gången på lääänge kände jag frid över detta beslutet! :) Så Fkp, ni blir inte av med mig än! ;)

Ne, nu ska jag nog sova :P :) God natt! :)
Friiiiiiiiiiiid!

yes!!

Då taggar vi för en sommar fest mitt i vintern! Nice! :D

Det är Ida som fyllde år 31 dec som fixar fest (Grattis i efterskott!! :) ) som börjar kl 18. Kommer bli nice :)

Idag har jag försökt att plugga men det gick inge vidare :P så tråkigit :P Sedan har jag spelat fotboll i vardagsrummet ^^ jag van!! :D

Jaja, nu ska jag iväg. Ha det alla bloggare!

´
Ha en bra kväll!

Frod! :)

ja du..

usch, jag har lagt märke till att människor med jobbig attetyd mot andra är människor jag helst vill hålla mig borta ifrån... hur kan man ens med att håna andra människor när de frågar en fråga snällt o försiktigt? jag har varit med om det själv o jag bil bara SÅÅÅÅ sjukt arg!! oo människa lägg ner!

frid.

hmm..

jag har beslutsångest!! Inte bara över en sak utan 2 men jag skriver bara om den ena saken..

Jag vill gå bibelskola, men jag känner inte att jag vill göra det direkt efter studenten, utan jag vill nog jobba direkt efter! Här i falköping som personlig assistens och kontakt person! det vore riktigt roligt!
Samt så får jag in pengar till bibelskola! :D INTE FEL!
Men samtidigt vill jag dra till LOBC redan nu för att få ordning på mitt liv lite mer. Bli mer radikal o bli bättre på bibeln! Samt sitt böneliv o allting. Bara få fokusera på min relation till Gud.

hmm.. ja du, det lutar faktiskt mot att vara kvar i falköping i ett år :S får se! Jag får be över detta!! :)

Ne nu ska jag sova. god natt! :)


(btw, I'm kinde of happy för den här kvällen var väldigt rolig! :) Men nu är jag trött!! :P Ska sova! :) God natt än en gång! )

Frid! :)

MUSIC!

yes! Jag funderar på att ta upp keyborden igen o lära mig att spela lite piano !! :D

Första låten jag vill lära mig är:

http://www.youtube.com/watch?v=fJHgEPxSSwQ

(Hey, soul sister)

^^

Btw.. jag har bränt mig på mitt finger.. gör sket ont!! :S

Frid! :)

Härligt!! :D

Halloj alla underbara människor! ^^

Sry för att jag inte har skrivit tidigare men jag har en bra bortförklaring.... min hund åt.. ne skämt o sidor :P Jag somnade faktiskt vid 17 tiden o vaknade för en timme sedan :P Lyckat! Neee.... men jag har gjort lite wokmat o nu ska jag faktiskt sätta mig ned o plugga lite hade jag tänkt mig :)

Idag/igår så gjorde jag 3 samhällsprov, gick sketa bra!! :D Tack Jesus!!! Jag har nämligen inte fattat något i samhällen förut så jag är riktigt glad över att Jesus hjälpte mig när jag bad om kraft o hjälp! :)

Japp, nu ska jag sätta mig med någon inlämning :P tror det blir en psykologi inlämning :) Då har jag liksom bara 4 kvar :P (1 samhäll, 1 psykologi, 1 arbetsmiljö o säkerhets göjjs =bläää.. just saying! o 1 naturkunskaps inlämning...)

Nee... kanske dax att sätta igång!!! :)

Frid! :)

woho!!

Woho, jag kan två prov i huvudet utantill, TACK JESUS!! detta trodde jag aldrig skulle gå! :D Betyder att Gud är större än mig o mina förmågor till att lyckas, rätt så självklart eller hur?? :D

Tack Jesus än en gång!! ^^ <3

Frid! :)

Framgång! :)

ojojoj, här tackar vi Gud då!! :D Det är liksom så här att jag OGILLAR väldigt starkt samhäll eftersom jag suger i det... o i morgon har jag tre olika prov i samhäll :((( Så jag bad till Gud att när jag väl sätter mig ned med det så vill jag gärna ha styrka så jag förstår vad det är jag pluggar!! Jag har förstått allting! :D O innan var jag jätte trött, nu är jag jätte pigg!! :D Tack Jesus! ^^

Tänkte också säga att om man vill plugga till musik o att det ska vara lugn o harmonisk musik så ska ni lyssna på olika pianospel av Yiruma! Sjukt fint! :) Typ låtar som : Love Me, May Be och River flows in you. :)

Ne nu ska jag plugga vidare! :) Hare!! :)


(visst är jag duktig?? Har skrivit jätte mkt juh! ^^ :D :P)

Frid! :)

gode dagens (nattens)

Ja det är mitt i natten o jag är sjuuukt trött men kan inte somna om...

Jag var på cellgrupp i dag, jag måste seriöst varit jätte tråkig!! Jag var så sjuuukt trött så jag pratade inte så värst mkt :P
bara utav att jag satt ned o lutade mitt huvud mot en hylla gjorde så att jag nästan somnade! Aldrig hänt säger jag dig! Grejen var att mina ögon typ sov, jag höll på att somna o bara falla pladask på golvet o jag gäspare HELA tiden! :P
Så när jag kom hem var det direkt sängen.. somnade med kläderna på x)

Vaknade dock nu o jag är rätt trött fortfarande men jag tänker bara på det där provet i morgon :((( Jag har inte övat o jag orkar inte gå upp, hämta papprena o bara kolla egenom det... kuggning här kommer jag!! :o

Ne, nu ska jag nog försöka sova :)
God natt,

Frid! :)

She walked away av BarlowGirl.

She couldn't take one more day
Home was more her prison now
Independence called out
She had to get it

A fight was all she needed
To give her reason
She slammed the door with no goodbye
And knew that it was time

Now she's driving too fast
She didn't care to glance behind
And through her tears she laughed
It's time to kiss the past goodbye

I'm finally on my own
Don't try to tell me no
There's so much more for me
Just watch what I will be

Chorus
She walked away
Couldn't say why she was leaving
She walked away
She left all she had believed in
She walked away

Not a day goes by
For the ones she's left behind
They're always asking "why?"
And thoughts of her consume their minds

God please let her know
The love we tried to show
We'd promise anything
If you'd just bring her home

Chorus

Bridge
Tell her we love her
Tell her she's wanted
And one more thing God
Tell her please, come home
Please, come home

Chorus (2x)

The choice is yours alone now
Tell me how this story....ends

(spoken)
While the son was still a long way off
His father saw him, and felt compassion for him
and ran and embraced him and kissed him
"Let us celebrate for this child of mine was dead
and he has come back to life,
He was lost and now he is found"
and they began to celebrate
Luke 15:20 and 24


Texten påminner om en person. :S Men låten o texten är sjukt bra annars också! ^^
Frid! :)

Halloj du smygtittarn! ;)

Vet att jag har ett prov i morgon men jag tänkte sätta mig ned o svara på lite frågor så att jag iaf sätter in växel 1 på inställning till att börja plugga :P.. o tidsfördriv till att få ont om tid till att plugga så att jag sätter igång 5:ans växel med en gång ^^

Vad är äkta glädje för dig?
När man får vara i Jesu närhet eller när flera människor(o jag själv) får möte Gud riktigt ordentlige, där trivs jag!! :D
Glädje för mig är också att vara med en eller flera vänner som man känner: Här kan jag vara mig själv. Inga krav på hur jag ska vara utan här kan jag vara mig själv utan att skämmas eller vara orolig hur personen ska tänka om mig om jag säger vad jag tycker o tänker :)
Vad gillar du att göra på dagarna?
Just nu är det att lyssna på musik, göra lite musik med MADIX music maker for MySpace. (använder inte Myspace men det är roligt att mixtra lite ändå ;) ) Samt så ser jag på en del film nu för tiden ock, det är nice! Sedan är det självklart kyrkan, cellis m.m! :D Awesome!
Hur ser du på livet med ett ord?
Life. (Life is life, man kan försöka leva ett gott liv o så o man kan få hjälp utav Jesus men i utvecklingen så kan det vara svårt ibland så.. life is life. Svart på vitt, bra o dåligt.. hel nice! :)
Life är också vårat ungdomsarbete i kyrkan. Alltså allting som har med kyrkan att göra, Gud, människor och hjälpverksamheter [kunna hjälpa andra som inte har det så lätt] är något jag brinner för o det vill jag ägna mitt liv för! )
Favorit låt?
ooooj, svårt!! Jag tkr om många låtar! Men jag tror att det beror på humöret också, är jag lite mer på ett galet humör så är det trumor som gäller så då är favo låten: No One Like You av BarlowGirl. Annars är jag oftast på ett "normalt" humör (:P typ, lugn o glad) så då är favolåten: So Close av Jon McLaughlin. (SJUKT vackert pianospel plus sång! Underbart! )
Så ser det ut just nu, men rent instrumentalt så är det piano eller trummor (i låtarna) som jag drar mig till mest :)
Favorit färg?
Vet ej :P På kläder har det varit mkt svart o vitt men jag vill ha lite andra färger i garderoben nu också så det är la kanske blått.. neja, vet ej :P
Finaste överaskningen någonsin?
emm.. ja du... jag vet ju att för några år sedan så var det en kille som skickade ett mms till mig. Där så spelade han gitarr o sjöng en låt som han hade skrivit till mig. Det var väldigt fint o överasknade!! mjo, men det uppskattades! :)
Favorit bok?
Bibeln ;) Fast det är ju 66 böcker/brev i bibeln :o ;P
Ne, men i bibeln så är favo boken i gamla T (suprice.. no :P Jag gillar historik o gamla berättelser så jag läser mkt GT :) ) men det är nog Rut eller Ester.. :S hmm vet ej :p
Annars är det en bok som heter Glasborgen. :) LÄS DEN!! :D
saknar mest?
Olika människor :) Gamla vänner o vänskap samt så saknar jag gamla goa tider :P :)
Längtar till?
hmm.. ja, att gå bibelskola är något jag verkligen vill göra o längtar till men jag tror att jag längtar mest till sommarn, VÄRME!! :D (vintern är inget vidare :P )

ja... kom inte på fler frågor x) orkar inte heller skriva mer :P



See ya! :)
Frid!


TjoHej!

Ja halloj du! I morgon/i dag så börjar den allra sista terminen på Ållebergsgymnasiet.. oboy, tiden går fort!!! Men så äre! :)

Har precis sett en film, the förbidden Kingdom. Den var rätt nice faktiskt! :) Jackie Chan var med, nice! Jag är lite som jag är har jag lagt märke till :P typ.. tjejen som diggar kung fu o tkr jackie chan är en sjukt bra skådespelare men också väldigt duktig på kung fu. ^^ Haha, jag har lagt märke till att jag ser mer på action filmer än kärleks/tjej filmer x) Jaja, skit sak samma ;)
Iaf, filmen var bra! MEn jag har nog sätt bättre filmer med Jackie Chan o kung fu göjjs :P Typ The Karate Kid. ^^


(en bild som är rätt gammal.. men jag såg på film!! o åt digestive marabo ^^)

Ja du.. vad ska man skriva mer? :P Jo! jag har tänkt på nyårs löfte o detta göjset ett tag.. jag brukar inte kunna hålla nyårslöften så varför satsa på det har jag tänkte, men en sak har jag tänkt på o som kan bli ett riktigt bra nyårslöfte faktiskt!! Ett sunt sådant! :D (För psyket, själen & anden :P ) Men för att du ska förstå måste jag nog ta det från början ;)

Asså, nu när en ny termin börjar så åker många iväg.. o jag vet att när höst terminen började o några åkte iväg så märkte jag hur sjukt mkt jag saknade dem som åkte. Jag tror att jag faktiskt inte har tagit vara på nuet o verkligen uppskatat många stunder med människor som åker nu..
Så, om jag kände det så i höstas, varför tog jag då inte vara på varje stund nu under lovet?? -.-'' gahh,,, kommer ta en evighet innan man får se både märstabor, uppsalabor, örebrobor (:P) o nu en smålandsbo x)

Jaja, så är det. Sedan så drar ju också jag till uppis. då blire att man kommer sakna kodoft, en galen bror, ännu mer galen mor, bf (behöver inte säga att de är galna.. det vet vi redan ;) ) o en massa falköpingsbobor.. med andra ord en hel hög med bönner ^^ I my <3!

Haha, ja så jag har kommit på mitt NYÅRSLÖFTE!! (typ 11 dagar senare.. "Men lika glad är jag för det men gladas är nog räven..) Mitt nyårslöfte blir att:
Ta vara på nuet o uppskata nuet! :D

Det är nog ett väldigt bra nyårslöfte, jag menar.. det skadar ju verkligen inte utan ger mer glädje åt mig själv o peopele runt omkring :) Härligt! :D

Ne, nu ska jag sova.. i morgon är det ju skolan.. JIPPI!!.. 0.o


JAG ÄGER!! :D (skräll..)

Frid! :)

Woho!!!! :D

Precis efter jag hade skrivit mitt förra inlägg fick jag bönesvar!!! :D GUD ÄR GOOOOOOOD!!! :D

Så gött!! Rätt komplicerat bönesvar, men summa sommarum: Om jag åker fixar det sig! :D

Åhh, härligt! Ny glöd o ny motivation att bara åka o få gå på den stig som Gud visar mig med sin lyckta!! Det är då jag mår som bäst! :D

Nu kanske du som okristen inte förstår vad jag menar riktigt, men jag ska försöka förklara så gott jag kan :P

Jag ska förklara en bild för dig. Tänk dig en myra som går på marken, han ser bara vad som är runt omkring sig. Kanske marken, löv och en annan myra :P Men du som människa, som är större än myran, ser att 10 meter framför dig så finns det en myrstack, 25 meter åt höger finns ett hus o 40 meter åt vänster finns en bäck. Detta är lite svårare för myran att se.
Samma sak är det med Gud. Han ser mycket längre än vad du kan se. Inte bara det matriella o saker som finns runt omkring dig men också konsikvenser av ditt handlande. Som schack ex. Din motståndare ser dina möjliga drag och ser dina kosikvenser av dina drag o ser konsikvenser av konsikvenserna av dina drag :P Men det är hjärngympa det där ;)
Men eftersom Gud är större än något annat, o är mer än vad vi kan förstå o han vet hur vi människor tänker o beter oss, eftersom han har skapat grunden i oss, (adam o eva sedan har vi förökat oss :P ) så vet han dina möjliga drag som du kan välja i ditt liv. Han vet dina konsikvenserna av dina drag o dina konsikvenser av dina konsikvenser av dina drag :P haha.
Det betyder att Gud kan se din tänkbara framtid. Men det är DU som väljer vad du vill göra med din framtid, men Gud kan räkna ut din framtid. Han kan räkna ut vart du kommer att hamna, för att han är allsmäktig. Han är större än dig, han är människan o du är myran.

Om man är kristen så kan man också be Gud om vägledning genom sitt liv o fråga vilka val man ska ta utifrån vart du står o vilka möjligheter du har. Eller så kan du också fråga Gud vad han vill med din framtid. Du förstår, eftersom Gud är människan o du myran så ser han mycket längre än du och ser de bästa vägarna för dig. Han ser vart du kommer att trivas, må bra och utvecklas. Därför kan han också säga till dig vilken möjlighet (utav alla möjligheter du har) som du borde ta om du vill må som bäst. O det är ju det vi människor oftast söker: att må bra. Så varför inte ta möjligheten o fråga Gud vart man ska gå i sitt liv? :)

O en annan bild:
Du går på en stig, du är en myra, du kan inte se 10 meter framåt på stigen. Men Gud ser hela stigen, han ser vägskäl, han ser raksträckor m.m. Om du är kristen o ber Gud att han ska visa dig den väg som är bäst så kommer han visa dig den. Kanske säger han den, eller visar på annat sätt vart du ska gå o vilka stigar du ska undvika. Därför säger vi kristna: Han är ljuset på min stig.
Gud lysser på stigen för oss så att vi ser vad som kommer 10 meter framåt! Han lysser inte upp allt, varför? Jo tänkt dig schackbrädet igen, du kan inte tänka varenda möjlighet som finns för att vinna i huvudet, för då blir du helt slut!! Du kan inte heller tänka varenda möjlighet som finnas för din motståndare att vinna så att du kan förstöra för honom, det är skit svårt! Du kan tänka så det knakar o du får jätte ont i huvudet o ändå ser du kanske inte den där möjligheten som gör att din motsåndare vinner över dig!
Med andra ord: Du kan inte se allt, du är inte allsmäktig. Du är inte skapt till att vara allsmäktig, utan du har dina begränsningar på vad du kan o inte kan, right? Du kan bara du vill, ja det är sant, du kan göra mkt! Men du kan fortfarande inte flyga utan flygplan, jetpack eller vingar ;)

Därför kan man också säga att kristna har en fördel, de har ju en kompass i handen på ett väldigt bra liv. Men det betyder inte att allting är lätt. Jag menar, om du bara kan lite matte, ex denna nivån, 1+2=3, 2+2=4 o 3+3=6. O du vill utvecklas så måste du börja med lite svårare matte tal, ex vad är 4-1?, 3-3? o 5-2? O ibörjan är inte det lätt, men tillslut när du har gått igenom detta några gånger så är det inte alls svårt!

Men Gud, han är allsmäktig! Han kan se mina möjligheter, min tänkbara framtid och hur mkt jag kan utvecklas! Han är ljuset på min stig för att han visar mig vart jag ska gå, vilken väg jag ska ta, eftersom jag frågar honom och han svarar mig. Dock så kan svaret komma i olika tider men det står i bibel: Allt har sin rättan tid. O det stämmer, jag har varit med om detta många gånger. Han vet vad som är bäst! :)

Detta betyder att jag faktiskt mår som bäst över att fråga Gud vilken väg jag ska ta, lyssna på Gud och lyda Gud. Det jag menar med att lyda Gud betyder: att jag ska ta den väg han visar mig eftersom det är då jag mår som bäst :) Hoppas jag förklarade allting på ett bra sätt x) Jag är sjukt dålig på att förklara saker genom att skriva dem men jag hoppas det gick bra iaf! x)

Ne, nu ska jag dra mig! :)
Frid!

åhhh!!

ÅHHH!! asså jag måste verkligen börja se saker ljusare!! För jag vill men samtidigt inte, varför vill jag inte?? JO FÖR JAG SER INTE NÅGON MÖJLIGHET TILL DET LÄNGRE!!!
Jag vill gå bibelskola i Uppsala.. jag vill verkligen få ett jobb, en lägenhet, flytta hemifrån o ha råd med allting!! Men jag ser ingen möjlighet till det :(( Jag gör verkligen inte det!

Jag är knappt utbildad.. jag är utbildad som personlig assisten vilket jag kan tänka mig att jobba som, men frågan är då om jag kan få jobba de tiderna som funkar för att jag ska kunna plugga på LOBC också.. plus så måste jag ha körkort om jag ska jobba som personlig assistent.. har jag det? nej.. Om jag skaffar det då, NÄR ska jag göra det??? Ja du.. VET EJ!! Med tanke på att i sommar vill jag jobba i norge för att få in pengar till att plugga på LOBC.. det betyder att i sommar har jag ingen tid, när praktiken är så måste jag antagligen plugga samtidigt... det betyder att jag inte heller har någon tid till körkortet.... HJÄLP!! jag får panik!

Jag vet iaf att jag kanske.. möjligtvis... kan få ett jobb i Norge som "rensafisk göjjs..." ... med det är iaf ett jobb..

Men vad kan jag jobba som mera då... seriöst... jag kan inte jobba som undersköterska, har ej utbildning.. dagis/inrigning = NEJ TACK eftersom i sommras så fick jag så sjukt mkt skit pga att jag var på ett SJUKT DÅLIGT dagis så det går bara inte... hatar att jobba på dagis nu! (att jobba på dagis som vikarie eller praktikans... det funkar ju finfint att slänga skit på oss tydligen!)
något annat jobb? kanske som... ja du.. vad då????? I en affär, lyckat! En kompis till mig har gått handel, inte ens han fick jobb på ica i märsta/stockholm...

Sedan då? Lägenhet? Ett rum hos en tant? Sarah bor i en källare tsm med 4 andra personer o hon får betala 3000 spänn för det!! SKIT DYRT! ... Vart ska jag få pengar ifrån om jag inte har ett jobb?

jag pallar verkligen inte! Jag kommer aldrig att fixa detta! Dessutom håller jag på.. eller håller på o håller på, JAG HAR ig i samhäll o kanske i psykologi A kursen också... jag fixar inte ens mina betyg i skolan... yey!

Hur ska det här gå?? Jag vill verkilgen inte bo kvar hemma, jag vill bort..o jag vill egentligen till uppsala, men hur? hur hur hur?? Desutom finns det så många som bara trycker ned mig som gör så att man känner att jag inte "vill" åka till Uppsala längre.. Vissa tror att jag vill åka dit av grupptryck, andra tror inte jag kan klara av att läsa o jobba samtidigt, andra tror att jag inte får något jobb, andra tror inte att jag får någonstans att bo, andra vill inte att jag ska flytta för att jag behövs här.. Känns mer som att andra ska bestäma vad jag ska göra eller inte.. o jag får så sjukt mkt skuldkänslor också om jag gör något någon annan inte vill!!
Ex, det är jätte många som inte vill att jag ska åka till Uppsala för att jag behövs i Fkp, eller att de kommer sakna mig o dessutom säger: "Men du kommer väl tillbaka hit sen? Det måste du, vi behöver dig!!" o så ett leende som är: snälla säg att du kommer tillbaka!!!
HUR kan jag inte känna skuldkänslor när det är minst 4 pers som har sagt detta till mig på mindre än en o enhalv vecka???
Nej, förlåt.. men jag vill inte komma hit igen... jag vill vara en missionär i Sverige. Jag vill flytta runt, jag vill bli ungdomspastor samt så vill jag jobba med människor i alkohol o drogproblem! Jag kan komma till fkp någon gång då o då men jag vill inte bosätta mig här! sry!.. (varför ber jag om förlåtelse för att jag vill något helt annat än vad andra vill...? hatar mina skuldkänslor för allting!!)

Jag har problem, o jag är så negativ o jag hatar att vara negativ pga att det smittar! Jag menar, när du har läst hit, känner du dig lika glad som när du började läsa detta inlägg?? skulle inte tro det.. eller så har du inte kännt hur du kände innan du satte dig här eller så var du redan sur/arg/ledsen.. MEn jag måste verkligen skriva av mig!!! förlåt..

... asså, jag vet att jag har bra betyg i många andra saker, men när det kommer till kurser som jag verkligen måste ha g eller mer i så failar jag.. ex samhäll (ig) , engelska (precis g), matte (G) ... jag förstår verkligen inte!! Jag är kreativ o jag får mvg i bild kurser o pedagogik o kanske fritidskunskap... Yey!! Hur ska jag få jobb på det? Iofs, finns det ett jobb där jag kan ha fritiden att måla o lägga upp en pedagogisk "strategi" hur jag ska måla o visa någon annan.. hur man målar??? så kanske jag kan få ett jobb........

jag ser stupet, jag går mot stupet, jag faller ned ifrån stupet o jag behöver verkligen Jesus o hans hand som tar tag i mig o rycker upp mig!!! åhhh Becca.. RYCK UPP DIG!!!!

asså.. vad ska jag göra efter studenten?...

är detta vad mina lärare pratade om?.. att så många som går tredje året får panik för studenten o panik pga att de inte vet vad det ska göra efter studenten? plus att de tkr att det är läskigt med studenten pga att man inte vet vart man ska ta vägen sen, vad ska man göra o hur ska allting fixas... hmm... ja de hade rätt!! Jag har fått panik!!!!! :((((( Don't like!!

Jag måste lita på Jesus att han säger vad jag ska göra!!! Han måste verkligen hjälpa mig nu så att allting fixar sig med boende, pengar, jobb, plugget m.m. Om det är någon gång jag måste verkligen KASTA mig på Herren så är det nu!!

Frid!


nemen oj!

Ojojoj, det var ett tag sedan jag skrev, igen... :P hehe.
Ja, nu är det jullov o det märks!! Har vänt på dygnet helt o hållet plus att jag hinner ALDRIG skriva något i bloggen :P

Ne, jag funderar på att plugga i morgon, eller på måndag :P Skriva lite bokredovisningar.... o göjjs... usch, vart tog orken vägen?!!
jaja, på tisdag ska jag iaf dra till mediaprogramet o prata med min gamla bild lärare o sätta mig o klippa lite i projektarbetets filmen med den sista intevjun! :D
Snart färdigt... hoppas jag. Vi (i gruppen) måste bestäma tid till att spela in LVU lagen o social frågorna o början o slut göjjset.. sedan klippa o mixtra (som jag har ansvaret för, det är skit kul!!! :D ) o sedan.. KLART! (A) :D
Iaf med filmen! Sedan är det bara att visa den för Bf10 o redovisa :)

gott gott! ^^

Funderar lite på framtiden nu faktiskt.. har funderat lite med att flytta.. flytta nu, senare eller nästa år? Jobba i mellan eller packa sitt pickopack o dra till Uppsala med en gång..? jag vet ej. Men jag vill åka till uppis.. men samtidigt inte. Falköping.. ja det är litet, alla känner alla, men det är en otrolig trygghet här! man är ju ändå uppvuxen här.. :S hmm.. får fundera lite till! :)

Ne nu ska jag försöka hitta någon film o sitta o stirra på.. typ så :P Funderar dock på vilken film det blir ikv. ähh, "hitt på nott!" ;P


Ef 3:20
"Gud förmår göra långt mer än vi kan begära eller tänka."
Gäller bara att vara med på noterna så att du ser hans under varje dag! ;)

Frid! :)

hmm..

jag måste säga att jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. lite si så där till beslutsångest :S... jaja.. allt har sin rättan tid, right? :)

Frid!

brevet.

Det där brevet... det där HEMSKA brevet som du skickade till mig för några dagar sedan.. att du kan sjunka så lågt?!!
Att skriva sådana saker när min enda fråga var: Vad vill du med våran relation? Vad vill du att den ska vara? Nära dotter o far relation eller ingen kontakt?
Jag vet vad jag vill, men jag vet inte vad du vill. Så snälla säg mig, vad vill du med våran kontakt?

Jag frågade dig!! SNÄLLT, vänligt och enkelt.. Tillslut kom vi ändå in på det jag INTE ville prata om, mitt förflutna. Jag sa till dig: "Vi behöver inte lägga in det som har varit o vi ska inte prata om vad roger o mamma har gjort utan detta handlar om dig och mig!"
Men du frågade ändå om det förflutna o jag fick ju ändå svara dig.. Du fick höra vad JAG HADE UPPLEVT, o ändå kallar du det för lögner? Hur kan du? Det är mina minnen o du säger att någon har berättade det för mig o ljugit om det, DEN PERSONEN DU SYFTADE PÅ VAR INTE ENS DÄR NÄR JAG FICK SE DIG DRICKA MED MINA EGNA ÖGON, NÄR JAG FICK TRÖSTA EN DRUCKEN FAR, NÄR JAG FICK SPRINGA UT I ETT DICKE O VÄNTA PÅ MAMMA SOM FICK HÄMTA OSS MITT I NATTEN ELLER NÄR JAG FICK TILLÅTELSE ATT SE EN SKRÄCKFILM SOM 6-8 ÅRIG FLICKA!!!!!
Hur kan du ens med o säga att jag har fel när jag berättar sanningen?

Men ändå frågade jag dig vad du ville. Jag frågade dig om du ville börja om o sudda ut det gamla o få iaf en bättre kontakt än vad vi hade nu....men nej då.... asså, att du inte ens kunde svara på den enkla frågan i den där sketna telefonen!!! Att du inte kunde ha sagt det ist för att, som vanlig, skylla på andra!!!!! Varför kan du inte se att den ända personen som sabbade allt, våran kontakt/relation, var du?.

Att du kunde sjunka så lågt att du nu skriver 5 sidor på hur dum min mor är, hur dum min bror är, hur dum jag är!! O dessutom vill ta ett sketet blodprov....! Kan inte förstå dig, hur kan du sjunka så lågt!! T.o.m. så lågt så att du kan inte ens säga till mig i tele: "Nej Becca jag vill inte ha någon kontakt!" utan du måste skriva ned det o skicka det på posten?!

Ingen pappa i världen hade varit så sjuk, eller sjunkit så lågt, att han hade gjort så där mot sin egen dotter....

Jag är så besviken o ledsen på dig!! Jag som dotter sträcker ut handen till dig. JAG får ta den vuxnes ansvar o du gensvarar som en 13 åring, i värsta tonårs beteendet, med att spotta mig i ansiktet? ... vuxet...

Åhhhh, det bara kommer tillbaka till mig HELA tiden!! Du bara genomsöker mig o får mig att må skit dåligt!!

"When the devil reminds you of your past, reminde him of his future."

Frid.

hej hå!

Halloj bloggläsare! tänkte passa på o säga GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni hade en trevlig nyårs afton igår kväll? Jag hade en helt ok kväll iaf :) Hade nog gärna velat vara i märsta eller uppsala o firat men men, nu blev det inte så utan man fick fira nyår med några utav ens närmaste vänner! :) (Y)

Så.. vad fick ni i julklapp i år? ;) :P
Just kidding! Men det var rätt roligt igår faktiskt för mitt första skämt för i år var just detta! Jag drog den till Julia P o hon gick på den! ^^ Nice! :D
O btw, har ni tagit några nyårs löften? :) Jag gör nog inte så mkt till sådant :P Så jag har inte heller lovat något ^^
Låt ditt ja vara ditt ja och ditt nej vara ett nej. Står det i bibeln ;) O nödigt att lova ^^

Jaja, i natt fick jag en underlig dröm.... Handlade om mig o en person till,... ähh, strunt samma, den vara bara weird iaf! :P

Ne nu ska jag nog käka frukost :P Vaknade för kanske någon timme sedan (13.30) o gick o ställde mig i duschen o nu sitter jag här :P Kom hem runt 5 i går, rätt nice att vi var där så länge :P :)

Jaja, ha en underbar dag o ett underbart nytt år!!! :D


Frid! :)

RSS 2.0